Het Poortgebouw, 's-Gravenhage

In verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Poortgebouw

Welkom in Het Poortgebouw!
BOUW IS GESTART, INDICATIE OPLEVERING VOORJAAR 2022

Hier woont u luxe en ruim in één van de mooiste wijken van Den Haag. Het verouderde poortgebouw aan de Bronovolaan maakt plaats voor comfortabele nieuwbouw. Dezelfde architect die zijn handtekening onder het ontwerp van het Hilton The Hague zette, ontwierp Het Poortgebouw. De charmante Haagse School-architectuur geeft het
appartementengebouw de klasse die deze plek verdient. Op die manier geven we een stukje kwaliteit terug aan het chique Benoordenhout. Rond het gebouw wordt een prachtig 'duinlandschap' aangelegd.

Op de 1e tot en met de 5e etage komen de 28 ruime appartementen en 3 schitterende penthouses. Stuk voor stuk hebben ze een ruim balkon of terras dat gunstig op de zon ligt. Uw auto en/of fiets parkeert u op uw eigen parkeerplaats of in de berging in de garage onder het gebouw en vervolgens neemt u de lift naar uw woonetage. Veilig, droog en comfortabel.

Het Poortgebouw ligt in het Benoordenhout, een chique wijk die bekend staat om de statige panden. De huizen tegenover Het Poortgebouw zijn hier een mooi voorbeeld van. Ook de natuur in en rondom de wijk is prachtig. Om de hoek ligt een aantal parken en landgoederen zoals, Landgoed Clingendael, het Sint Hubertuspark en de Scheveningse Bosjes met aangrenzend het Westbroekpark. Daarbij fietst u in ongeveer 10 minuten naar de mooie kust en het Oostduinpark.

Ook qua praktische zaken zit u goed. Met 4 minuten fietst u naar het kleine, sfeervolle wijkwinkelcentrum Duinzigt of de leuke speciaal zaken aan de gezellige Van Hoytemastraat. Het Poortgebouw ligt in de lengte aan de Bronovolaan, dicht bij de Van Alkemadelaan. Handig, want hier stopt de bus en dit is de weg die u rechtstreeks naar het strand van Scheveningen brengt. Fietsend of met de auto, u bent er zo. De A12 bereikt u net zo snel. Overigens kunt u ook heel goed via de N44 / A44 naar Wassenaar, Leiden en Amsterdam rijden. En via de A4 / A13 naar Rotterdam. Dit is nou precies zo´n plek waar u tot in lengte van dagen fijn kunt wonen, omdat u alles in de buurt heeft wat u nodig heeft.

Gas is niet langer de toekomst voor het verwarmen van woningen. Daarom hebben we ervoor gekozen Het Poortgebouw te voorzien van een energiezuinig en duurzaam klimaatsysteem. Elke woning heeft een eigen energiezuinige warmtepomp die uw woning voorziet van warmte om te verwarmen, te douchen en koude om te koelen. De installatie is aangesloten op de vloerverwarming. In de winter is de woning aangenaam warm en in de zomer lekker koel en comfortabel. Elke warmtepomp is voorzien van een boiler van 200 liter.
Een warmtepomp onttrekt met behulp van een buitenunit warmte aan de buitenlucht. Dat betekent dat u uw woning met een warmte pomp het hele jaar door kunt voorzien van verwarming, warmtapwater en -op warme zomerdagen- van (comfort-)koeling.

Een deel van de elektriciteit die nodig is om te verwarmen, te koelen, te ventileren en het huishoudelijk verbruik, wordt middels PV-panelen opgewekt. Deze liggen op het dak en een viertal panelen zijn aangesloten op uw eigen meterkast. Duurzaam, en u bespaart ook nog eens op uw energierekening! Door de uitstekende isolatie en het ventilatiesysteem bent u ook nog eens verzekerd van een comfortabel huis.
Lees verder...

Nieuws over Het Poortgebouw

17-09-2021

Eén van de laatste mogelijkheden voor een appartement in Het Poortgebouw!

Hier woont u luxe en ruim in één van de mooiste wijken van Den Haag. Het verouderde poortgebouw aan de Bronovolaan in het chique Benoordenhout maakt plaats voor comfortabele nieuwbouw. 


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Bronovo Ziekenhuis
132 m
Bushalte Oude Waalsdorperweg
245 m
Bushalte Ruychrocklaan
424 m
Bushalte Van der Woertstraat
441 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Internationaal Esperanto-Instituut
1.23 km
Swedenborg-genootschap
1.58 km
Zandvliet college
2.11 km
Institute of Social Studies
2.27 km
Duinoordschool
2.7 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Spar
1.34 km
PostNL
1.47 km
DIO Drogist
1.49 km
ABN Amro
1.58 km
Rituals
2.29 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Praktijk Voerman
1.4 km
Nauta Apotheek
1.46 km
Centrum Voor Mondzorg Stella Maris
1.47 km
Katherine Fortier - Educational & Child Psychologist
1.53 km
Duin Apotheek
1.82 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Frisia Makelaars

Den Haag