Herenhuizen, Bouwnummer 82

Koopprijs

€ 575.000

Woonoppervlakte

169 m2

Kaveloppervlak

157 m2

Omschrijving

Ruim en luxe wonen in het groen tussen stad en strand in Hof van Haag

In de Haagse wijk De Uithof, gelegen aan de zuidwestelijke rand van Den Haag, realiseert BAM Wonen het nieuwbouwproject Hof van Haag; hoogwaardige, ruime en moderne nieuwbouwwoningen. Het woord Hof is niet zomaar gekozen: wonen in Hof van Haag voelt straks als wonen in de groene achtertuin van Den Haag. Op de plaats waar nu de Haagse wijk De Uithof is gelegen, bevond zich lang geleden de buitenplaats (oftewel een buitenhof) van een cisterciënzer abdij voor nonnen. De abdij en de buitenhof zijn lang geleden verdwenen, maar wat blijft op deze prachtige locatie zijn het gevoel van ruimte, buiten en rust wat bewoners van Hof van Haag straks zullen ervaren.

De Uithof is een groene, ruim opgezette en waterrijke woonomgeving aan de zuidwestelijke rand van Den Haag, gelegen in de groene buffer op de grens van de stad en het dorpse karakter van het Westland. Deze ligging (tussen stad en strand, waar stedelijke schwung, natuur en dorpse gezelligheid elkaar ontmoeten) is een belangrijke karakteristieke eigenschap van Hof van Haag.

“Rustig wonen met alle faciliteiten binnen handbereik”

Want hoewel het ruim en rustig wonen wordt in Hof van Haag, zijn de vele faciliteiten van de stad binnen handbereik. Je bent zo op de snelweg en de verbinding met het centrum van Den Haag is zowel met de fiets, auto als openbaar vervoer goed te noemen. En niet onbelangrijk; wanneer je behoefte hebt aan een dag op het strand of in de natuur reis je binnen een mum van tijd naar het strand van Kijkduin of de nabijgelegen recreatieve natuurgebieden De Uithof en Madestein (met diverse faciliteiten).

"Voldoende ruimte voor het hele gezin"

De hoogwaardige en energiezuinige herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen hebben een woonoppervlak van circa 160 tot ruim 180 m2 die, mede dankzij de ruim opgezette kavels, voldoende plek bieden voor het hele gezin. Met diverse mogelijkheden om de woning uit te breiden, de indeling optimaal te laten aansluiten bij jouw manier van leven en zelfs (delen van) de woning woonklaar te laten opleveren wordt het straks mogelijk om van je nieuwe huis in Hof van Haag ook echt een thuis te maken!

Schrijf u in via de projectwebsite van Hof van Haag!

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 575.000
Status
Onder optie

Bouw

Type dak
Samengesteld dak bedekt met Pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
169 m2
Perceeloppervlakte
157 m2
Inhoud
456 m3

Buitenruimte

Locatie
Aan water

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Frisia Makelaars

Den Haag

Hof van Haag