Drie-kamer appartement, Bouwnummer 40

Koopprijs

€ 685.000

Woonoppervlakte

106 m2

Omschrijving

Nieuwbouwproject Triadome in Leidschendam

Uw droomappartement aan de Vliet! Ziet u zichzelf wonen op deze heerlijke plek aan het water?

Op zoek naar een nieuwbouwproject met koopappartementen aan de Vliet? Maak kennis met Triadome in Leidschendam-Voorburg. Een fantastisch ontwerp van stijlvolle appartementsgebouwen. Prachtig weerkaatsend in het water.

Wie kiest voor Triadome kiest voor luxe appartementen en penthouses. Gunstige ligging op de zon, los van het gas, ruimte voor groen en water, gedeelde openbare ruimte en een half verdiepte parkeergarage die ervoor zorgt dat de geparkeerde auto’s uit het zicht blijven.

Op de bovenste lagen van de woongebouwen zijn teruggetrokken gevels aangebracht waardoor de bouwblokken luchtiger ogen en tegelijkertijd de mogelijkheid creëren om grotere appartementen en penthouses met ruime terrassen met hangend groen te bouwen, van waaruit je een perfect uitzicht over het water hebt. Bij de keuze van de materialen is eerst gekeken naar kwaliteit. Voorbeelden hiervan zijn de entree hallen; deze zijn dubbel hoog waardoor men royaal binnenkomt. Alle appartementen en penthouses hebben ramen van vloer tot plafond. Zo ontstaat een perfect uitzicht op bijvoorbeeld de aangelegde tuin waar veel groen wordt bijgeplant.

Vele appartementen en penthouses zijn georiënteerd op de Vliet. De gebouwen vertrappen, springen terug. Bij elke hogere verspringing tref je meer groene terrassen tot je bij de penthouses bent. Die zijn groter dan bij de meeste projecten, tot 280 m2. De tuin is semi openbaar met verschillende zichtlijnen en plekken waar je elkaar kunt ontmoeten. 

GEBOUW TRIAS
Duurzaam, comfortabel gelijkvloers wonen in een appartement of penthouse van uw keuze. Omringd met luxe, comfort en zorgeloosheid… Dat kan straks in ‘Triadome’. In het gebouw met de naam Trias bestaat het aanbod uit 2-, 3 en 4-kamer koopappartementen en vier penthouses. De woonoppervlaktes van de appartementen lopen uiteen van circa 58 tot 136 m2. De vier penthouses hebben een woonoppervlakte van circa 140 tot 203 m2. 

GEBOUW JURA
Het gebouw Jura biedt een aanbod van Stadswoningen, 3- en 4-kamer koopappartementen én drie penthouses. De Stadswoningen hebben een woonoppervlakte vanaf circa 176 tot 214 m2. Het woonoppervlak van de appartementen lopen in dit gebouw uiteen van circa 100 tot 193 m2. De drie penthouses hebben een woonoppervlakte van circa 200 tot ruim 260 m2. De gebouwen staan op een collectieve, half verdiep­te parkeergarage. De toegang van de parkeergarage zit aan de noordzijde. U rijdt een klein stukje naar beneden en parkeert de auto op de voor u gereserveerde plaats. Fijn dat er 2 trappenhuizen zijn met lift die u vanuit de garage direct naar uw woonverdieping brengen.

LOCATIE
Sfeervol wonen aan de Vliet
Op een van de meest aantrekkelijke locaties aan de Vliet wordt Triadome gerealiseerd. Een luxe, gevarieerd aanbod aan appartementen en penthouses. Gelegen direct aan de Vliet; in de gezellige gemeente Leidschendam Voorburg. Hier woont u straks in een fantastisch, nieuw appartement in een prettige woonomgeving. Vanaf uw terras kunt u ontspannen aan het water genieten van een drankje terwijl u de bootjes voorbij ziet varen. U woont hier niet in een nieuwbouwwijk, maar in een omgeving met alle bestaande voorzieningen binnen handbereik.  

Planning:
- Q1 2023 start verkoop
- Q2 2023 start sloop
- Q3 2023 start bouw
- Q1/Q2 2025 oplevering eerste appartementen

Bent u enthousiast over de locatie en wilt u graag wonen in úw droomappartement? Meld u dan via de projectwebsite als belangstellende aan!

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 685.000
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Bovenwoning
Kenmerk appartement
Appartement

Indeling

Aantal woonlagen
1
Gelegen op
5e woonlaag

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
106 m2
Buitenruimte
29 m2
Inhoud
280 m3
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Lift en Balansventilatie

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming en Warmtepomp

Buitenruimte

Locatie
Aan water en Vrij uitzicht

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Openbaar parkeren

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Plattegrond


Bekijken

Document


Bekijken

Documentatie per e-mail

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Frisia Makelaars

Den Haag

Triadome

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Drie-kamer appartement in het project Triadome

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.