Vliethaven fase 2, Leidschendam

In verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Vliethaven fase 2

Start verkoop van fase 2 Vliethaven 27 oktober!

De verkoop van de woningen en havenplaatsen in de nieuwe woonwijk Vliethaven geschiedt in twee fasen. Fase 1 is succesvol afgerond en fase 2 start op woensdag 27 oktober aanstaande. Dit betreft bouwnummer 31 t/m 79 plus 16 havenplaatsen. Met de Woningzoeker op de projectwebsite navigeert u eenvoudig door het project en met de 360º tour krijgt u een blik in de toekomst van Vliethaven.

De uitnodiging voor het start verkoop event op de locatie volgt automatisch als u zich aangemeld heeft voor de nieuwsbrief (meld u aan via de projectwebsite) , maar zet deze datum vast in uw agenda. Als u naar het verkoop­event komt, kunt u de duurzame, nieuwe woonwijk in 3D bekijken. Ook ontvangt u dan het speciaal uitgebrachte Vliethaven Magazine. Een kleurrijk boek met het aanbod van verkoopfase 2. Dit magazine, met plattegronden per type, staat daarna ook online.

Vanaf 27 oktober aanstaande kunt u online inschrijven voor uw droomhuis in deze mooie, autoluwe woonwijk in het gezellige Leidschendam-Voorburg.

In nieuwbouwproject Vliethaven kunt u straks fantastisch wonen op de grens van het prachtige natuurgebied De Duivenvoordecorridor. In de gemeente Leidschendam-Voorburg, richting het ook zo gezellige Voorschoten. Een unieke locatie door de cultuurhistorische en landschappelijke kwaliteiten en centrale ligging. Hiervandaan bent u ook zo op de A44, de A4 of de A12 richting Den Haag, Leiden, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Ook de bus stopt in de buurt en vanuit Vliethaven kunt u natuurlijk ook per boot reizen! Via de Vliet is er een directe vaarverbinding naar onder meer Vlietlanden, Leiden, de sluisjes van Leidschendam, de Kagerplassen en het Braassemermeer.

Dit is een nieuwbouwproject zoals u maar zelden ziet; duurzame woningen met een grote diversiteit aan woningtypes. Royale appartementen en penthouses, prachtige vrijstaande villa’s, sfeervolle havenwoningen en de ideale gezinshuizen. Uiterst duurzaam ontwikkeld conform de BENG-2021 eisen. Goed voor mens en milieu!

De verkoop van de woningen in de nieuwe woonwijk Vliethaven geschiedt in twee fasen. De haven vormt de scheidslijn tussen fase 1 en fase 2. De 1e fase van de verkoop van de woningen in Vliethaven is succesvol verlopen. We treffen nu de laatste voorbereidingen voor verkoopfase 2 die begin vierde kwartaal gepland staat. Nog even geduld en dan kunt u zich inschrijven voor uw droomhuis in deze mooie, autoluwe woonwijk in het gezellige Leidschendam-Voorburg. Met de Woningzoeker op de projectwebsite navigeert u eenvoudig door het project en met de 360º tour krijgt u een blik in de toekomst van Vliethaven.

Navigeer via deze woningzoeker eenvoudig door het aanbod van Vliethaven. Klik op de woning van uw keuze voor specifieke kenmerken zoals type, kavel- en woonoppervlakte en de plattegrond. Er zijn twee Woningzoekers beschikbaar; voor de appartementen en penthouses is een separate woningzoeker opgezet.

In het document ‘Woningtypen’ geven wij u een overzicht van de breedte van het aanbod van typen woningen en een indicatie van de verkoopprijzen. Binnen uw account kunt u uw favoriete bouwnummers overzichtelijk op één plek verzamelen. Bij de start verkoopfase 2 kunt u, vanuit deze omgeving, uw definitieve keuzes online doorgeven.

De realisatie van dit stijlvolle nieuwbouwproject is in handen van Niersman Bouw Haaglanden. Een allround bouwonderneming die al ruim 150 jaar actief is in de Randstad en aangrenzende regio’s. Vliethaven wordt verkocht en gebouwd met het garantiecertificaat van Woningborg N.V. De kwaliteit en oplevering van de woningen is zodoende te allen tijde geborgd.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte GGZ Haagstreek
29 m
Bushalte Vlindertuin
305 m
Bushalte Prinsenhof
543 m
Bushalte Weikamp
712 m
Bushalte Dillenburgsingel
794 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Veurs college
1.69 km
Bibliotheek Leidschendam-Voorburg
1.73 km
P.C. Basisschool Gevers Deynoot
3.28 km
De Balans
3.3 km
College St. Paul
3.33 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Gamma
412 m
EkoPlaza
2.32 km
Hoogvliet
2.35 km
Vodafone
2.35 km
Etos
2.44 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Helmi's Dental Care
1.88 km
Dam Apotheek
2.15 km
Huisartsenpraktijk Dr. Janssen
2.25 km
Apotheek Antoniushove
2.35 km
Tandarts Bosch
3.29 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?