Kavels Achter de Duinen, Monster

Binnenkort in verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Kavels Achter de Duinen

Houd u van zee, strand en duinen? En gaat uw hart sneller kloppen bij het idee van zelf een huis bouwen. Dan is dit dé plek om te wonen. Want vanuit de nieuwe wijk wandelt of fietst u via de informele paden zo naar de kust. De sfeer van het duingebied Solleveld wordt de wijk in getrokken, zodat de zee altijd dichtbij voelt. Daarbij ligt recreatiegebied Madestein op een paar minuten loopafstand én met een kwartier rijden bent u in hartje Den Haag.

De kavels komen langs de Oorberlaan in Monster en sluiten aan bij de rest van woongebied ‘Achter de Duinen’ met de projecten Noorderduin, Duyn en Boomgaerde. Hier ervaart u straks dezelfde ontwerpsfeer als bij de kavels. In Achter de Duinen ontmoeten duin- en poldernatuur elkaar en daar is de architectuur op geïnspireerd. Van typisch koloniale kustarchitectuur aan de duinzijde tot meer landelijke architectuur richting het polderlandschap. In het beeldkwaliteitsplan staat omschreven hoe u daar samen met uw architect invulling aan geeft op het gebied van kleur, kapvorm en materialisatie.

Kavels Achter de Duinen bestaat uit 60 zelfbouwkavels met oppervlakten van circa 350 tot 800 m². De kavels gaan gefaseerd in verkoop. De tuinligging van alle kavels is wisselend en grotendeels aan het water. Door de royale oppervlakten is op een mooie dag altijd wel een plek in de zon of de schaduw te vinden. Verkoopfase 1 telt 19 kavels. Ga aan de slag met uw architect en realiseer op deze unieke locatie nabij de kust een huis waar u altijd al van gedroomd hebt.

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door de verkopend makelaar en haar opdrachtgever geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Haeghe Flor
426 m
Bushalte De Tol
476 m
Bushalte Plaats Langeveld
595 m
Bushalte Parnassia
621 m
Bushalte Schelppad
1.15 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Eerste Westlandse Montessorischool
1.87 km
Bibliotheek Westland
1.88 km
Brede School Westhof
2.2 km
Bibliotheek Monster
2.82 km
OBS Houtwijk
3.18 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Spar
1.02 km
Hoogvliet
2.17 km
BouwCenter
2.33 km
Gamma
2.76 km
Praxis
3.32 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Parnassia psycho-medisch centrum
541 m
Apotheek Poeldijk
1.98 km
Apotheek Monster
2.25 km
Apotheek de Korenaer
2.32 km
Loosduinse apotheek
2.61 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Borgdorff Makelaars

Wateringen