Koopprijs

Van € 1.055.531

Aantal woningen

1 (1 beschikbaar)

Woonoppervlakte

219 m2
Type woonhuis
Villa
Woningsoort
Vrijstaand
Perceeloppervlakte
345 m2
Inhoud
801 m3

Omschrijving

Je neemt een slok van je koffie, terwijl de eerste zonnestralen van de dag op je gezicht schijnen. Het uitzicht op het water geeft rust, terwijl binnen alles binnen handbereik is. Het leven is mooi.

Dit is een prachtige drielaagse villa aan het water die je desgewenst levensloopbestendig kunt maken. Met een woonoppervlakte van circa 219 m2, vier slaapkamers en een geschakelde berging heb je ruimte genoeg. De Vrijstaande Watervilla XL staat op de hoek van een rij met tien watervilla’s en heeft een voor-, zij- en achtertuin. Daarnaast grenst de achtertuin aan twee zijdes aan het water, waardoor je wordt omringd door rust. Graag dicht aan het water vertoeven? Geen probleem! Op de houten steiger geniet je van het goede leven.

Comfort als uitgangspunt
Kom je thuis van een lange dag werken? Parkeer dan de auto op eigen terrein. Je hebt zelfs plaats voor twee auto’s. Zo hoef je nooit naar een plek te zoeken. Wanneer je binnenstapt in het huis heb je op de begane grond een ruime woonkamer met open keuken, voorzien van vloerverwarming. Deze ruimte is dankzij de ligging op de hoek voorzien van veel daglicht, mede dankzij de grote raampartijen aan de achterzijde en zijkant. In de hal vind je een toilet en de entree naar de enorme berging.

Gun jezelf wat ruimte
Een verdieping hoger vind je drie slaapkamers – waaronder de master bedroom van ruim 18 m2 – en de badkamer. Daar blijft het niet bij. Deze XL-woning heeft nog een derde woonlaag, waar zich een vierde slaapkamer, kleine berging en een flexibel in te delen ruimte bevinden. Zo heb je alle plek voor bijvoorbeeld een thuiskantoor of sportruimte. De Vrijstaande Watervilla XL heeft met het grote woonoppervlakte, de heerlijke tuin en ligging aan het water alles wat je zoekt in een woning.

Lees verder...
Bnr.
Reset
001 Vrijstaande Watervilla XL € 1.055.531

Vrijstaande Watervilla XL

Bouwnummer 001 - € 1.055.531

Beschikbaar

219 m2 woonoppervlakte

345 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Vrijstaande Watervilla XL in het project De Blauwe Kreken Fase 3

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.