Geschakelde Watervilla L, Bouwnummer 017

Koopprijs

€ 814.121

Woonoppervlakte

163 m2

Kaveloppervlak

306 m2

Omschrijving

Is wonen aan het water altijd een wens van je geweest? Laat deze dan in vervulling gaan met bouwnummer 17. De geschakelde villa is met 162 m2 woonoppervlakte niet alleen van een groot formaat, de twee woonlagen zorgen voor een extra ruim gevoel in de kamers. Vanuit de zithoek werp je een blik op de kinderen in de tuin, die zojuist nog stonden te vissen op de vlonder.

De entree van de woning bevindt zich aan de voorzijde. Je stapt daar de hal met toilet en de meterkast binnen. Vervolgens is de keuze aan jou: loop je direct door naar de aangrenzende berging om je e-bike op te laden of ga je relaxen in de woonkamer of keuken? Zowel aan de voorzijde als achterzijde valt veel licht naar binnen vanwege de grote raampartijen en je loopt gemakkelijk de aan het water grenzende tuin in. Ga op de houten vlonder staan en staar even naar de eendjes in het water. Dit is fijn wonen!

Via de trap in de woonkamer bereik je de eerste verdieping. Daar bevinden zich 3 fijne slaapkamers, waarvan 1 nagenoeg woningbreed, en de badkamer voorzien van een (apart) toilet, wastafel en douche. Ook vind je op de verdieping de techniekruimte met aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Met het tuinklaar-concept wordt jouw nieuwe start nog comfortabeler. Standaard wordt je huis opgeleverd met een comforttuin: direct genieten in je eigen tuin met daarbij een schone binnenkomst zonder inloop van vuil en zand. Je droomhuis is compleet.

Voor deze woning is het meer- en minderwerk inmiddels bekend. Keuken en sanitair worden worden niet opgeleverd. Bekijk voor het totale overzicht het document onder de downloads.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 814.121
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Villa
Woningsoort
Vrijstaand huis
Bouwjaar
2023

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
163 m2
Perceeloppervlakte
306 m2
Inhoud
647 m3

Indeling

Aantal woonlagen
2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)

Buitenruimte

Locatie
Aan water en In woonwijk

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Olsthoorn Makelaars

Den Haag

De Blauwe Kreken Fase 3

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Geschakelde Watervilla L in het project De Blauwe Kreken Fase 3

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.