Vrijstaande Watervilla XL, Bouwnummer 001

Koopprijs

€ 1.055.531

Woonoppervlakte

219 m2

Kaveloppervlak

345 m2

Omschrijving

Wonen aan het water in een royale drielaagse vrijstaande villa. In deze woning leef je deze droom. Bouwnummer 1 heeft daarnaast 219 m2 aan woonoppervlakte en een riante tuin op het noordoosten. Een prachtige plek om te ontwaken met de krant en een kop koffie. En vergeet de 2 privé-parkeerplaatsen en de ruime aan het huis grenzende berging niet!

Royale oppervlakte
De entree van de woning bevindt zich aan de voorzijde. Je stapt daar de hal met het toilet, de meterkast en entrees richting berging of woonkamer binnen. Geniet van een riante woonkeuken en grote raampartijen. Achterin is uiteraard een apart zitgedeelte met schuifpui naar de achtertuin aan het water. Geniet aan twee zijdes van het rustgevende zicht op het water, terwijl de kinderen zich op de houten vlonder vermaken met een spelletje.

Totaal drie verdiepingen
Via de trap in de woonkamer bereik je de eerste verdieping. Daar bevinden zich 3 fijne slaapkamers, waarvan 1 nagenoeg woningbreed, en de badkamer voorzien van een toilet, wastafel en douche. Ook vind jij hier de techniekruimte met aansluitingen voor de wasmachine en droger. De zolder heeft een 4e slaapkamer en een flexibel in te delen ruimte. Ga je voor een thuiswerkplek of fitnessapparaat? De mogelijkheden zijn er.

Ook interessant: heeft u de wens om de woning levensloopbestendig te maken? Na meerwerk is het mogelijk om beneden te slapen.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 1.055.531
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Villa
Woningsoort
Vrijstaand huis
Bouwjaar
2023

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
219 m2
Perceeloppervlakte
345 m2
Inhoud
801 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)

Buitenruimte

Locatie
Aan water en In woonwijk

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Olsthoorn Makelaars

Den Haag

De Blauwe Kreken Fase 3

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Vrijstaande Watervilla XL in het project De Blauwe Kreken Fase 3

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.