Adagio, 's-Gravenhage

Volledig verhuurd

Adagio

GENIETEN VAN WONEN IN HET HART VAN EEN STAD AAN ZEE!

De inschrijving is gestart: schrijf je nu via 'hurenadagio' in voor één van de appartementen.

LET OP: het project is in aanbouw, er kan nog niet bezichtigd worden!

De bouw van het mondaine Adagio is in volle gang. In het derde kwartaal van 2023 krijgen de huurders de sleutel. Even geduld dus. Gelukkig is Adagio het wachten meer dan waard. De Adagio-woontoren maakt deel uit van het project Sonate in het Spuikwartier, hartje Den Haag. Wonen met het cultuur- en muziekcentrum aan je voeten. Met zijn 90 meter vormt Adagio het hoogste punt van de ontwikkeling. Een landmark in de nieuwe skyline van de stad. De high-end uitstraling van het gebouw zie je binnen terug. De luxe huurappartementen zijn kwalitatief hoogwaardig afgewerkt.

Adagio telt maar liefst 27 verdiepingen waarover de 268 appartementen verdeeld zijn. Hoe hoger je woont, hoe verder je wegkijkt. Elke verdieping telt maximaal 10 appartementen, maar de hal op je verdieping deel je maar met 4 anderen. Door de positie van de 2 trappenhuizen met lift is het gebouw als het ware gesplitst. Groots wonen met een intiem gevoel.

Er zijn veel verschillende typen appartementen. Je kunt kiezen voor een hoekappartement met bijzondere afgeschuinde hoek, een tussenappartement, een penthouse of een topappartement. De oppervlakte van de woningen loopt uiteen van 55 m² tot 155 m². De appartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers en altijd een fijne buitenruimte in de vorm van een balkon of terras. Ook is er bij het appartement altijd een berging waar je je fiets kunt stallen.

In de directe omgeving van Adagio zijn parkeervoorzieningen aanwezig en te huur via een derde partij. Ook je fiets kan je kwijt in de stallingsgarage via de ingang aan de Amare zijde. Ideaal als je in de stad woont.

Huren in Adagio staat gelijk aan kiezen voor kwaliteit. De keuken is modern en luxe. De keuken heeft een zwart composiet werkblad waarin de rvs-spoelbak met mengkraan en inductiekookplaat zijn opgenomen. De combioven wordt in de hoge keukenkast boven de koelkast (met vriesvak) geplaatst. Uiteraard is er ook voorzien in een vaatwasser en rvs-recirculatiekap. Alle apparatuur is van ATAG. Als extra is onder de drie bovenkasten met legplanken ledverlichting opgenomen.

Zowel de badkamer als het toilet krijgen witte wandtegels en lichtgrijze vloertegels. De wastafelkast, toilet en fontein zijn van de mooie Geberit Icon serie. De inloopdouche heeft hardglazen douchewanden en/of douchedeur. Zoals je mag verwachten, zijn de kranen van het kwaliteitsmerk Hans Grohe.

Woon jij straks in het Spuikwartier? Dit wordt een geweldige plek. Altijd bruisend doordat wonen, werken, onderwijs, cultuur en horeca hier samenkomen. Zit straks lekker op een terrasje, fiets naar de binnenstad of naar het strand of wandel op je gemak naar een bankje in het groen.

Adagio ligt op zo’n 500 meter van station Den Haag Centraal en er zijn in de directe nabijheid haltes voor tram en bus. Verder rijd je zo de A12 op. Aantrekkelijk? Kom dan nu in actie en schrijf je in (hurenadagio).
Lees verder...

Nieuws over Adagio

03-03-2023

Huren in Adagio in hartje Den Haag

Geniet van Wonen in het hart van een stad aan Zee!


Adagio telt maar liefst 27 verdiepingen waarover de 268 appartementen verdeeld zijn. Hoe hoger je woont, hoe verder je wegkijkt.


Lees verder
Nr.
Reset
93 2-kamer appartement € 1.020

2-kamer appartement

Turfhaven 93 - € 1.020

Verhuurd

56 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

459 3-kamer appartement € 1.130

3-kamer appartement

Turfhaven 459 - € 1.130

Verhuurd

62 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

549 4-kamer appartement € 1.175

4-kamer appartement

Turfhaven 549 - € 1.175

Verhuurd

63 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

565 Penthouse € 2.345

Penthouse

Turfhaven 565 - € 2.345

Verhuurd

150 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Nieuwe Haven
123 m
Bushalte Kalvermarkt
213 m
Bushalte Schedeldoekshaven
256 m
Bushalte Bierkade
288 m
Bushalte Rijnstraat
310 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
EWA Talen Centrum
680 m
Kronenburgh MEAO College
846 m
Zandvliet college
1.01 km
Institute of Social Studies
1.3 km
supermarkt
1.47 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
PostNL
131 m
VVV
279 m
Etos
309 m
Spar
397 m
Rituals
423 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Hofstad Apotheek
261 m
Azivo Apotheek
364 m
Apotheek Van Beest
549 m
Medisch Centrum Hollands Spoor
712 m
Arts en Zorg
891 m
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Frisia Makelaars

Den Haag