De Groene Prins, Groen van Prinstererlaan, 's-Gravenhage

Toekomstig

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!!

De Groene Prins, Groen van Prinstererlaan

In het voorjaar van 2024 staat de start verkoop van nieuwbouwproject De Groene Prins nu gepland; 13 duurzame stadswoningen.

Duurzame nieuwbouw
Het terrein aan de Groen van Prinstererlaan in Den Haag, waar Hanenburg tuincentrum gevestigd was, zal worden herontwikkeld tot een woonwijk. In samenspraak met de gemeente en rekening houdend met de woningbehoefte, wordt er zowel een koopaanbod van 13 stadswoningen ontwikkeld als huurappartementen.

Stad aan zee
Wie Den Haag goed kent weet dat het hier fantastisch wonen is. Den Haag heeft stad en strand, historie en karakter. Onze ‘Stad aan zee’ biedt een rijk voorzieningenaanbod. Je kunt desgewenst tot in de vroege uurtjes uitgaan, eindeloos slenteren door de winkelstraten of ontspannen genieten op een van de vele terrassen. Er zijn uitstekende restaurants, tal van musea, parken en paleizen. Ook ideaal is het rijke verenigings- en recreatieleven nabij het Haagkwartier. Van de voetbalclub en hockeyclub tot de korfbalvereniging, van de golfbaan tot tennisbanen: in Den Haag is altijd iets te doen.

Vanuit De Groene Prins fietst je ook zo naar de gezellige kustplaats Kijkduin en ben je met de fiets, openbaar vervoer of de auto snel in de Haagse binnenstad. Wie de stad uit wil, bereikt via de uitvalswegen eenvoudig omliggende dorpen en steden.

11 stadswoningen
Ruime Stadswoningen met drie woonlagen. Met een ruime living en maar liefst 4 slaapkamers die uiteraard ook in te richten zijn als studeer- of speelkamer, ideale gezinswoningen. Hier heb je lekker veel ruimte binnenshuis en daarbuiten. We hebben een sfeerplattegrond ingeschetst, zodat je een idee krijgt van de indelingsmogelijkheden. Je kunt alvast beginnen met het visualiseren van je woondromen!
- 3 verdiepingen
- woonoppervlakte ca. 122 m²
- 4 slaapkamers
- prijsindicatie vanaf ca. € 600.000,- v.o.n.

2 compacte stadswoningen
Voor wie op zoek is naar een compacte, eigen woning zijn de twee Stadswoningen de ideale keuze. Twee volledige woonlagen die je naar eigen smaak en stijl kunt inrichten. De basisindeling is modern, met een living met open keuken opstelling. Boven heb je twee slaapkamers en een ruime badkamer tot je beschikking als jij straks de gelukkige eigenaar bent van een compacte Stadswoning in De Groene Prins.
- 2 verdiepingen
- woonoppervlakte ca. 68 m²
- 2 slaapkamers
- prijsindicatie vanaf ca. € 410.000,- v.o.n.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de voortgang? Laat je gegevens achter op de projectwebsite De Groene Prins; dan ontvang je de nieuwsbrief met actuele informatie in je mailbox!
Lees verder...

Nieuws over De Groene Prins, Groen van Prinstererlaan

05-01-2024

13 duurzame stadswoningen in De Groene Prins

Het terrein aan de Groen van Prinstererlaan in Den Haag, waar Hanenburg tuincentrum gevestigd was, zal worden her-ontwikkeld tot een woonwijk.


Lees verder

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Groen van Prinstererlaan
121 m
Bushalte Binnentuinen
279 m
Bushalte Hoefbladlaan
544 m
Bushalte Colijnplein
549 m
Bushalte Thorbeckelaan
549 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
OBS Houtwijk
858 m
De Eshof
898 m
OBS De Vlierboom
1.25 km
De Zonnebloem
1.32 km
CBS De Vliermeent/De Vlierbloesem
1.42 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Gamma
830 m
DIO Drogist
897 m
PostNL
1.36 km
Zeeman
1.39 km
ICI Paris XL
1.39 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Bohemenwijk Apotheek
513 m
Apotheek Houtwijk
794 m
Loosduinse apotheek
958 m
Pillen en Praten
997 m
Waldeck Apotheek
1.05 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Frisia Makelaars

Den Haag