Duinhil

Duinhil omvat 105 royale, luxueuze koopappartementen ca. 110 tot 450 m² met nagenoeg allemaal zicht op zee, die zijn verdeeld over twee gebouwen aan zee, in het duinlandschap van Kijkduin. Het exclusieve karakter van de appartementen is een gevolg van het verenigen van een aantal specifieke kwaliteiten. De residentie is namelijk ontworpen om een high-end wooncomfort te realiseren in een high-end leefomgeving. Dat wil zeggen dat de appartementen alle hoogwaardige kwaliteiten bieden in ligging, ruimte, indeling en materialisatie die u op dit niveau wenst. Maar ook dat het u in het dagelijkse leven aan niets ontbreekt.

En om ontspannen te genieten van een gemoedelijke en gezellige vierseizoenenbadplaats. In Duinhil worden ook 40 huurappartementen en hotelfaciliteiten in het hoge segment aangeboden.

Well-being
De high-end leefomgeving wordt gerealiseerd door service op hoog niveau, onder meer door de aanwezigheid van een servicemanager in de zeer royale en hoogwaardige entree. En het kunnen beschikken over inpandige, exclusieve faciliteiten zoals een wellnesscenter, een spa met hamam en sauna, een gym en een fitnessstudio. Uiteraard is voorzien in een beveiligde, ondergrondse parkeergarage, en in de plint van Duinhil is ruimte gereserveerd voor een exclusief restaurant.

Architectuur geïnspireerd op de natuur
Het ecologisch vriendelijke ontwerp van Duinhil is geïnspireerd op de glooiende lijnen van de omringende natuur waarin de zee en het duin, dat doorloopt tot aan de gevel, een hoofdrol opeisen. In de appartementen is de aansluiting met de natuur alom aanwezig door de toepassing van grote glazen puien, grote balkons en riante terrassen. Het gebruik van onderhoudsvriendelijke materialen, de variatie in texturen en materialen, de verrijking met ambachtelijke details en het hanteren van een natuurgetrouw kleurenprogramma laten Duinhil organisch integreren in de omgeving.

Een locatie die 365 dagen per jaar boeit
Lekker uitwaaien, mijmerend naar de horizon staren, elke dag de zonsondergang meemaken en alle jaargetijden intens beleven; wonen aan zee maakt het leven bijzonder. Zeker in Duinhil, gelegen aan het strand en de zee, pal naast het ongerepte duinlandschap van het beschermde natuurgebied Westduinpark. Kijkduin kenmerkt zich door het charmante karakter en kleinschaligheid. Rust, ruimte en de gezellige sfeer zijn tekenend voor deze badplaats waar toch elk seizoen volop sport- en vrijetijdsactiviteiten plaatsvinden die een prettige levendigheid met zich meebrengen.

Alle faciliteiten van Kijkduin en Den Haag om de hoek
Op een steenworp afstand bevinden zich alle faciliteiten van Kijkduin. U vindt hier uitstekende mode- en cadeauwinkels, traiteurs, verswinkels en foodspeciaalzaken om u 365 dagen per jaar in de watten te leggen. Ook het centrum van Den Haag, waar naar hartenlust kan worden gewinkeld en het culinaire en culturele aanbod royaal mag worden genoemd, is om de hoek. Kijkduin is goed bereikbaar met alle soorten van vervoer.

Wilt u ontwaken met zicht op zee?
Leven aan zee is misschien wel het mooiste privilege als het om wonen gaat. In Duinhil heeft u de kans om deze droom waar te maken. Hebt u interesse in wonen aan het strand van Kijkduin? Als u zich registreert middels onderstaande button, houden wij u op de hoogte van de ontwikkeling van Duinhil.

Enkele highlights DUINHIL:
Direct aan het strand en de duinen gelegen
High-end wooncomfort en leefomgeving
Royale balkons en riante terrassen
Ruime entree incl. lobby en servicemanager
Wellness area met o.a. gym en spa
Exclusief restaurant op de begane grond
Beveiligde parkeergarage met parkeerplaatsen en garageboxen

Interesse?
Leven aan zee is misschien wel het mooiste privilege als het om wonen gaat. In DUINHIL heeft u de kans om deze droom waar te maken. Als u zich registreert op de projectsite wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkeling van dit exclusieve project.
Mocht u vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact opnemen met één van de makelaars.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte kijkduin strand
99 m
Bushalte Kijkduinsestraat
358 m
Bushalte kijkduin
447 m
Bushalte Westkapellelaan
485 m
Bushalte Muurbloemweg
701 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
De Zonnebloem
2.13 km
OBS Houtwijk
2.5 km
OBS De Vlierboom
2.55 km
De Eshof
2.56 km
CBS De Vliermeent/De Vlierbloesem
2.69 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Gamma
2.06 km
DIO Drogist
2.26 km
Hoogvliet
2.61 km
Jumbo
2.67 km
PostNL
3.16 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Waldeck Apotheek
1.26 km
Bohemenwijk Apotheek
1.41 km
Loosduinse apotheek
2.04 km
Apotheek de Korenaer
2.27 km
Apotheek Houtwijk
2.54 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Frisia Makelaars

Den Haag