Flair 10

Wat leuk dat u interesse heeft in Flair10. Deze prachtige, stijlvolle appartementen en woningen vormen straks de toegang tot een unieke wijk: Vroondaal! Inmiddels is Vroondaal een begrip geworden in Den Haag en omstreken. Kiest u ook voor Vroondaal?

Flair10 sluit perfect aan bij de eerder gerealiseerde, stijlvolle projecten zoals Vroondaal aan het Park. De wijk is gelegen aan het groene park Madestein en is daarmee een lommerrijke omgeving met een geheel eigen karakter. Wonen in Vroondaal is genieten van de voordelen van een nieuwbouwwoning met een klassieke en stijlvolle uitstraling. En dat allemaal in een prachtige, groene omgeving vlakbij Den Haag! De woningen en appartementen van Flair10 hebben een sterk, eigen signatuur. De rijk gedetailleerde gevels zijn geïnspireerd op de Haagse architectuur en sluiten aan op de reeds gebouwde woningen in de wijk. Samen met de voorzieningen die in het hoofdgebouw worden gerealiseerd, zoals de supermarkt en horeca, krijgt Flair10 een verbindingsfunctie tussen Vroondaal en de omgeving: Hier begint Vroondaal!

De ligging van dit project maakt het plaatje helemaal compleet: ingesloten tussen de bruisende stad Den Haag en de groene omgeving, de duinen en de kust. U kunt vanuit uw woning alle kanten op! Een frisse duik nemen? Of lekker een middagje shoppen? Dit is allemaal mogelijk. De wijk is voorzien van veel water en groen, zodat u kunt genieten van een gezonde leefomgeving. Voelt u de flair van Flair10? Lees dan vooral verder en laat u inspireren! De meest uitgebreide technische informatie vindt u op de projectwebsite.

Heeft u interesse in deze prachtige appartementen en woningen? Schrijf u in op de projectwebsite.
Lees verder...

Nieuws over Flair 10

Het kan nu: wonen in Flair10!

Flair10 sluit perfect aan bij de eerder gerealiseerde, stijlvolle projecten zoals Vroondaal aan het Park. De wijk is gelegen aan het groene park Madestein en is daarmee een lommerrijke omgeving met een geheel eigen karakter. 

Lees verder

Flair10: een nieuwe toevoeging aan Vroondaal Den Haag!

Flair10 is een kleinschalig woon- & voorzieningencluster dat zal worden gebouwd op de hoek van de Madesteinweg, Boomaweg en Thomas Mannsingel in Vroondaal. Hier worden 35 appartementen en 12 eengezinswoningen gerealiseerd. 

Lees verder

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Teylingerlaan
134 m
Bushalte De Uithof
384 m
Bushalte Paul Captijnlaan
660 m
Bushalte Lozerlaan
953 m
Bushalte Wellant College Madestein
965 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Brede School Westhof
1.14 km
Bibliotheek Westland
1.75 km
OBS Houtwijk
2.2 km
De Eshof
2.22 km
Mytylschool de Piramide
2.65 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Hoogvliet
1.23 km
Gamma
2.03 km
Spar
2.32 km
BouwCenter
2.42 km
Aldi
2.46 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek de Korenaer
1.57 km
Parnassia psycho-medisch centrum
1.67 km
Apotheek Poeldijk
1.74 km
Loosduinse apotheek
1.93 km
Apotheek Houtwijk
2.42 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Frisia Makelaars

Den Haag