NOI Avenue, 's-Gravenhage

Binnenkort in verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!!

NOI Avenue

  • 's-Gravenhage
Er is een gave ontwikkeling gaande! In verschillende fasen worden koopappartementen en -woningen aan NOI Avenue verkocht, en gebouwd. Na de zomer 2024 beginnen we met de verkoop van de 48 hoogwaardige koopappartementen, die naar verwachting begin 2027 worden opgeleverd.

NOI Avenue is een nieuwe ster in de Haagse woonwijk Bezuidenhout. Een wijk met Koninklijke allure, want in het nabijgelegen Haagse Bos is ook Huis ten Bosch te vinden.

Hier doe je boodschappen in de gezellige Theresiastraat en ben je met enkele minuten wandelen of fietsen in de levendige binnenstad. De stad van Vrede en Recht; de culturele thuisbasis van het wereldberoemde Mauritshuis, het Koninklijke Conservatorium, de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten en een grote diversiteit aan theaters. De stad met talloze groene parken en kilometerslange zandstranden die je alle ruimte bieden.

Wonen in een duurzame, energiezuinige woning is een groot goed. Dit ervaar je ook in NOI Avenue, een toplocatie nabij het centrum én het groen. Aan de Laan van Nieuw Oost-Indië 123 – 127 wordt hier een breed aanbod van onder andere vrije sector koopappartementen en in een latere fase ook eengezinskoopwoningen ontwikkeld. Woningen in een unieke eigentijdse stijl, met een prachtige ritmische architectuur en voorzien van alle moderne gemakken.

Hier is aan alles gedacht. Van het gas af, voorzien van zonnepanelen, goede isolatie, vloerverwarming en -koeling én hoge ramen waardoor er veel natuurlijke lichtinval is. Ook je fiets, scooter, auto of motor kun je hier veilig parkeren op eigen terrein. In NOI Avenue kies jij de grootte, de indeling de ligging en oriëntatie op de zon waar je blij van wordt, voor de beste woonervaring in de Haagse binnenstad.

In welk appartement woon jij straks?
Na de zomer al starten we met 48 koopappartementen. Je kunt kiezen uit het aanbod van twee-, drie- en vierkamerappartementen variërend in oppervlakte van circa 65 m² tot 100 m². De appartementen hebben een buitenruimte met veelal gunstige zonligging. In basis zijn deze comfortabele gelijkvloerse woningen ingedeeld met een ruime living, één, twee of drie slaapkamers, badkamer met inloopdouche, wastafel en tegelwerk.

Indicatie verkoopprijs vanaf € 310.000,- v.o.n.

Meld je snel aan op de projectwebsite noiavenue.nl om vrijblijvend op de hoogte te blijven over de duurzame ontwikkeling van prachtige koopwoningen in het Bezuidenhout!
Lees verder...

Nieuws over NOI Avenue

Ontdek NOI Avenue!

NOI Avenue is een nieuwe ster in de Haagse woonwijk Bezuidenhout. Een wijk met Koninklijke allure, want in het nabijgelegen Haagse Bos is ook Huis ten Bosch te vinden.

Lees verder

Levendigheid en grandeur op de (NOI) avenue!

Er is een gave ontwikkeling gaande! In verschillende fasen worden koopappartementen en -woningen aan NOI Avenue en gebouwd. 

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Theresiastraat
114 m
Bushalte Juliana van Stolberglaan
125 m
Bushalte Laan van Nieuw Oost-Indie
134 m
Bushalte Spaarwaterstraat
295 m
Bushalte Koningin Marialaan
320 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
supermarkt
343 m
Zandvliet college
597 m
EWA Talen Centrum
1.63 km
De Leeuwerikhoeve
1.81 km
Bibliotheek Voorburg
1.85 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Hoogvliet
143 m
Etos
193 m
Rituals
199 m
EkoPlaza
278 m
Spar
330 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Aphotheek Rijneveld
402 m
Jong Florence
570 m
Jeugdgezondheidszorg
605 m
Azivo Apotheek
1.25 km
Mariahoeve
1.51 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Frisia Makelaars

Den Haag