Appartementen ZECC 131, Bouwnummer 40

Koopprijs

€ 942.000

Woonoppervlakte

132 m2

Omschrijving

ZECC 131 | Type C1 | bnr. 40, 42, 44, 46

Woningtype ZECC 131 beschikt over drie ruime slaapkamers, een riante living met open keuken, een luxe badkamer en separaat toilet. Dit alles verdeeld over een woonoppervlakte van ca. 125 tot 130 m². Daarnaast hebben de appartementen ook een erker aan de voorzijde van waaruit het prachtige uitzicht kan worden bekeken. De bouwnummers 40, 42 en 44 hebben in de erker een solarlux pui, hiermee kan je de gevel openschuiven en haal je het buitengevoel naar binnen! Aan de achterzijde van de woningen bevinden zich de buitenruimtes, heerlijk op de zon georiënteerd. Bouwnummer 15 heeft zelfs een royale tuin. Bouwnummer 46 heeft daarentegen weer een extra balkon aan de voorzijde. Verder zijn de woningen erg licht door de grote raampartijen.Zou je de woning anders ingedeeld willen hebben? Géén probleem, bespreek de mogelijkheden met de makelaar!

De ZECC 131 appartementen zijn voorzien van:
- Woonoppervlakte van ca. 125 tot 132 m²;
- Drie ruime (slaap)kamers;
- Enorm groot balkon van 12 m² op de zon georiënteerd (bouwnummers 40, 42, 44 en 46);
- Een royale tuin van ca. 68 m² op de zon georiënteerd (bouwnummer 15);
- Erker aan de voorkant van de woning (bouwnummers 40, 42 en 44);
- Solarlux pui, mogelijkheid om de pui open te schuiven in erker (bouwnummers 40, 42 en 44);
- Extra balkon aan de voorzijde (bouwnummer 46);
- Een compleet ingerichte badkamer en separaat toiletruimte;
- Inclusief keuken;
- Vloerverwarming in alle vertrekken– behalve de technische ruimte/berging;
- Ruime berging naast de parkeergarage;
- Uitzicht op de derde haven, zee en binnentuin;
- Eigen parkeerplaats in de garage (de parkeerplaats zit in de v.o.n.-prijs a € 40.000,= v.o.n.).


ZUIDKADE, ZECC APPARTEMENTEN

ZUIDKADE is het derde deelplan van het nieuwbouwproject DE ZUID in Den Haag Scheveningen. De appartementen liggen direct aan de kade met uitzicht over de zee, het strand en de haven. Pal achter de duinen van het stille Zuiderstrand. Hier woon je heerlijk uit de wind, maar in de zon. Vlakbij de duinen, het strand en de zee. Vlakbij de levendige kades en leuke restaurantjes rond de haven. Op deze unieke locatie woon je letterlijk aan de ‘zonnige zijde’ van Den Haag.

In ZUIDKADE komen op de begane grond commerciële ruimten, op de eerste t/m vijfde verdieping komen 75 luxe appartementen en penthouses met een woonoppervlakte van ca. 85 tot ca. 223 m2 groot! De luxe appartementen hebben aan de voorkant een prachtig uitzicht over de haven, de zee of de duinen, maar aan de achterkant over de gezamenlijke binnentuin! Naast de luxe appartementen komen er ook nog prachtige en bijzondere herenhuizen, welke later in verkoop gaan.


UNIEKE LOCATIE DE ZUID

DE ZUID ligt pal aan de kust van Den Haag-Scheveningen. Aan de ene kant de zee, het strand en de duinen, aan de andere kant in de directe nabijheid het gezellige Statenkwartier, gevarieerde winkelstraten en restaurants en de historische binnenstad van den Haag.Het nieuwbouwproject ZUIDKADE ligt direct aan de haven, naast het gerealiseerde ZUIDHAVEN en ZUIDDUIN. Geniet hier van de mooie zonsondergangen, frisse zeelucht, in slaap vallen met het geluid van de golven en de leukste strandfeestjes in de zomer. En leven op het strand is niet alleen gezond voor je omdat je meer buiten bent, het is ook positief voor je geest. Dit, in combinatie met de visserij en de watersport, maken DE ZUID tot een unieke sfeervolle woonlocatie.

Je zit zo in het centrum of op de uitvalswegen richting Rotterdam-The Hague Airport, Schiphol en Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Ook met het openbaar vervoer is DE ZUID goed bereikbaar.

Eerste rang
De Volvo Ocean Race, traditionele nieuwjaarsduik, Vlaggetjesdag, de Nationale Reddingbootdag en de North Sea Regatta inshore races. Het is slechts een greep uit de evenementen die op Scheveningen worden georganiseerd. Allemaal op loopafstand van DE ZUID. Als bewoner zijn je plaatsen op de eerste rang dus gereserveerd.

DE APPARTEMENTEN

De 75 appartementen van ZUIDKADE gaan binnenkort in verkoop. In het gehele plan zitten maar liefst 21 woningtypes. De type namen zijn gebaseerd op het feit dat het ene deel van het gebouw LEVS Architecten heeft ontworpen en het andere deel van het gebouw ZECC Architecten. De woningtype namen refereren dus naar het gebouw deel en het gemiddelde aantal woonoppervlakte van dat woningtype.


Heb je interesse in Zuidkade? Schrijf je in op de projectwebsite en blijf op de hoogte!

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 942.000
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Bovenwoning
Kenmerk appartement
Appartement

Indeling

Aantal woonlagen
1
Gelegen op
1e woonlaag
Bouwjaar
2023

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
132 m2
Buitenruimte
11 m2
Inhoud
366 m3
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Lift

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming en Warmtepomp

Buitenruimte

Locatie
In woonwijk, Vrij uitzicht en Zeezicht

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Frisia Makelaars

Den Haag

ZUIDKADE, de Zuid