Appartementen ZECC 223, Bouwnummer 25

Koopprijs

€ 1.973.500

Woonoppervlakte

227 m2

Omschrijving

ZECC 223 | Type Z | bnr. 25, 36, 47

Woningtype ZECC 223 Ultieme luxe, vrijheid en vergezichten
Een riante living met open keuken, twee royale terrassen één gericht op de zeezijde en de ander op de landzijde, vier ruime slaapkamers en twee luxe badkamers met separaat toilet. Precies zoals een penthouse hoort te zijn, met een fenomenaal uitzicht over zee en de haven. De indeling van de penthouses is gericht op een luxe leefstijl, waardoor de living en slaapvertrekken zo uit een 5 sterrenhotel lijken te komen.

De masterbedroom beschikt over een eigen badkamer toegankelijk vanuit de slaapkamer. Verder is er volop ruimte voor een ruime inloopkast. Dit alles verdeeld over een woonoppervlakte van ca. 223 m². Daarnaast hebben de penthouses aan de voor- en achterzijde van de woning een ruim terras van ca. 20 m². Bouwnummer 25 en 47 beschikken daarnaast nog over een extra balkon aan de voorzijde. Hierdoor kun je op ieder moment van de dag genieten van de zon en het prachtige uitzicht en zit je ’s avonds perfect om de zonsondergang te bewonderen. Verder zijn de woningen erg licht door de grote raampartijen.

De ZECC 223 appartementen zijn voorzien van:
- Woonoppervlakte van ca. 227 m²;
- Vier ruime (slaap)kamers;
- Groot balkon/dakterras van ca. 27 m2 op de zon georiënteerd;
- Extra balkon aan de voorzijde;
- Een compleet ingerichte badkamer en separaat toiletruimte;
- Tweede badkamer;
- Inclusief keuken;
- Vloerverwarming in alle vertrekken– behalve de technische ruimte/berging;
- Ruime berging naast de parkeergarage;
- Uitzicht op de derde haven, zee en binnentuin;
- Eigen parkeerplaats in de garage (de parkeerplaats zit in de v.o.n.-prijs a € 40.000,= v.o.n.).

ZUIDKADE is het derde deelplan van het nieuwbouwproject DE ZUID in Den Haag Scheveningen. De appartementen liggen direct aan de kade met uitzicht over de zee, het strand en de haven. Pal achter de duinen van het stille Zuiderstrand. Hier woon je heerlijk uit de wind, maar in de zon. Vlakbij de duinen, het strand en de zee. Vlakbij de levendige kades en leuke restaurantjes rond de haven. Op deze unieke locatie woon je letterlijk aan de ‘zonnige zijde’ van Den Haag.

In ZUIDKADE komen op de begane grond commerciële ruimten, op de eerste t/m vijfde verdieping komen 75 luxe appartementen en penthouses met een woonoppervlakte van ca. 85 tot ca. 223 m2 groot! De luxe appartementen hebben aan de voorkant een prachtig uitzicht over de haven, de zee of de duinen, maar aan de achterkant over de gezamenlijke binnentuin! Naast de luxe appartementen komen er ook nog prachtige en bijzondere herenhuizen, welke later in verkoop gaan.

UNIEKE LOCATIE DE ZUID

DE ZUID ligt pal aan de kust van Den Haag-Scheveningen. Aan de ene kant de zee, het strand en de duinen, aan de andere kant in de directe nabijheid het gezellige Statenkwartier, gevarieerde winkelstraten en restaurants en de historische binnenstad van den Haag.Het nieuwbouwproject ZUIDKADE ligt direct aan de haven, naast het gerealiseerde ZUIDHAVEN en ZUIDDUIN. Geniet hier van de mooie zonsondergangen, frisse zeelucht, in slaap vallen met het geluid van de golven en de leukste strandfeestjes in de zomer. En leven op het strand is niet alleen gezond voor je omdat je meer buiten bent, het is ook positief voor je geest. Dit, in combinatie met de visserij en de watersport, maken DE ZUID tot een unieke sfeervolle woonlocatie.

Je zit zo in het centrum of op de uitvalswegen richting Rotterdam-The Hague Airport, Schiphol en Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Ook met het openbaar vervoer is DE ZUID goed bereikbaar.

Eerste rang
De Volvo Ocean Race, traditionele nieuwjaarsduik, Vlaggetjesdag, de Nationale Reddingbootdag en de North Sea Regatta inshore races. Het is slechts een greep uit de evenementen die op Scheveningen worden georganiseerd. Allemaal op loopafstand van DE ZUID. Als bewoner zijn je plaatsen op de eerste rang dus gereserveerd.

DE APPARTEMENTEN

De 75 appartementen van ZUIDKADE gaan binnenkort in verkoop. In het gehele plan zitten maar liefst 21 woningtypes. De type namen zijn gebaseerd op het feit dat het ene deel van het gebouw LEVS Architecten heeft ontworpen en het andere deel van het gebouw ZECC Architecten. De woningtype namen refereren dus naar het gebouw deel en het gemiddelde aantal woonoppervlakte van dat woningtype.



Heb je interesse in Zuidkade? Schrijf je in op de projectwebsite en blijf op de hoogte!

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 1.973.500
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Penthouse
Kenmerk appartement
Appartement

Indeling

Aantal woonlagen
1
Gelegen op
5e woonlaag
Bouwjaar
2023

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
227 m2
Buitenruimte
27 m2
Inhoud
627 m3
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Lift

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming en Warmtepomp

Buitenruimte

Locatie
In woonwijk, Vrij uitzicht en Zeezicht

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Frisia Makelaars

Den Haag

ZUIDKADE, de Zuid