Souverein

Op een steenworp afstand van het imposante monument ter ere van het einde van de Franse tijd in Nederland en de oprichting van het 'Soeverein Vorstendom der Verenigde Nederlanden', midden in de wijk Willemspark, worden 12 unieke en royale stadsappartementen gerealiseerd in het rijksmonument aan de Alexanderstraat, genaamd Souverein.

De 12 appartementen variëren in oppervlakten van ca. 107m² tot ca. 135m². Alle appartementen beschikken over een riante woon-/eetkamer, 2 slaapkamers, 2 badkamers en een buitenruimte in de vorm van tuin/balkon/patio. Een monumentaal trappenhuis leidt u naar de diverse appartementen waarbij voor enkele appartementen een persoonlijke lift aanwezig is. Aan de achterzijde zullen ook 12 privé parkeerplaatsen en een fietsenstalling komen.

Door de unieke ligging geniet u hier van rust en ruimte, terwijl de winkels, galeries en restaurants van het Noordeinde, de Denneweg en het Bankaplein zich op loopafstand bevinden.

Souverein past in de ontwikkeling die zich in Den Haag steeds zichtbaarder aftekent. Waar het centrum tot 2000 vooral gedomineerd werd door overheidsgebouwen, kantoren en ambtswoningen, daar vindt het ‘resideren’ zichzelf als het ware opnieuw uit. De royale entree, de hoogwaardige afwerking van de appartementen, plus het gedistingeerde voorkomen van het gebouw bieden een vorstelijke woonervaring. Zeker voor de onafhankelijke geesten onder ons.

Want de combinatie van rust en reuring, van statig en stijlvol, maakt het onmogelijk om u als bewoner in een keurslijf te plaatsen. Hier geeft u helemaal zelf leiding aan uw eigen woonplezier. Wij noemen dat Souverein Wonen.

Laat je gegevens bij ons achter, wij houden je dan op de hoogte van de voortgang! Naar verwachting start de verkoop zomer 2022!
Lees verder...

Nieuws over Souverein

Dit monumentale pand wordt getransformeerd tot De Souverein!

De omgevingsvergunning is inmiddels afgegeven en de voorbereidingen voor de ontwikkeling zijn in volle gang!

Lees verder

Souverein: een nieuwe ontwikkeling in de wijk Willemspark

Nabij het imposante monument ter ere van het einde van de Franse tijd in Nederland en de oprichting van het 'Soeverein Vorstendom der Verenigde Nederland' worden 12 unieke stadsappartementen gerealiseerd in het rijksmonument aan de Alexanderstraat.

Lees verder

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Mauritskade
25 m
Bushalte Javastraat
235 m
Bushalte Alexanderplein
334 m
Bushalte Kneuterdijk
489 m
Bushalte Nassauplein
505 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Institute of Social Studies
229 m
Swedenborg-genootschap
513 m
Kronenburgh MEAO College
806 m
Deutsche Bibliothek
944 m
Internationaal Esperanto-Instituut
964 m
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Spar
362 m
PostNL
366 m
ABN Amro
676 m
DIO Drogist
687 m
ICI Paris XL
695 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Katherine Fortier - Educational & Child Psychologist
590 m
Centrum Voor Mondzorg Stella Maris
613 m
Praktijk Voerman
700 m
Nauta Apotheek
764 m
van Pelt
765 m
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?