The Dwight, Eisenhowerlaan 124, 's-Gravenhage

Toekomstig

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!!

The Dwight, Eisenhowerlaan 124

THE DWIGHT VILLA-APARTMENTS


A WAY OF LIFE STARTS WITH A WAY OF LIVING
Het is misschien wel de wijk die synoniem is voor Den Haag: het Statenkwartier. De architectuur gaat er meer dan honderd jaar terug. Nog altijd voelt dwalen door het Statenkwartier als een reis terug in de tijd.
Het is dan ook de meest gewilde plek om te wonen, tussen hartje stad en Scheveningen. Met genoeg faciliteiten in de eigen buurt, zoals shopping á la chique op de Frederik Hendriklaan voor intimi “De Fred”. Wordt The Dwight ook uw toekomstige en duurzame woonbestemming?


EXCLUSIVITY HAS A NAME: THE DWIGHT
Op Eisenhowerlaan 124 maakt een voormalige kantoorvilla plaats voor een kleinschalig woongebouw met villa-appartementen. Zeven appartementen en één penthouse, meer niet. Met slechts 4 verdiepingen is ook de hoogte vergelijkbaar met de huidige bebouwing en de bebouwing links.
Daarmee is The Dwight een gebouw dat harmonieus opgaat in de omgeving. Met architectuur die de kenmerken leent van alles wat het Statenkwartier karakteristiek maakt. Dat maakt dat The Dwight voelt alsof het gebouw er altijd al is geweest.

Exclusief wonen in The Dwight
Historie gaat er hand in hand met exclusief wonen. Elk van de acht appartementen is ongekend ruim, met oppervlaktes van ca. 122 tot 232 vierkante meter. Terrassen zijn al even ruim. Bewoners van The Dwight hebben het privilege van een parkeerplaats in de ondergrondse parkeervoorziening. Elk appartement beschikt over een eigen bodemwarmtepomp (WKO), voor maximaal comfort in zomer en winter - en minimale energielasten. Rondom is er de villatuin, met behoud van zoveel mogelijk van het bestaande groen.


LUCKY NUMBER SEVEN
Zeven villa-appartementen telt The Dwight: één op terrasniveau, twee op tuinniveau, vier op de verdiepingen. Met een oppervlakte van 122 tot 140 vierkante meter zijn woonkamers riant en slaapkamers ruim. Plafonds zijn hoog, zoals het hoort. Het is het gevoel van luxe, van stijl en van allure.
Veel ramen laten het zonlicht royaal binnenvallen. Elk appartement beschikt over een privé-buitenruimte: een terras of balkon.


THE ONE AND ONLY
Het is de overtreffende trap van exclusiviteit. Op de derde etage gelegen strekt het penthouse van The Dwight zich uit over een oppervlakte van 232 vierkante meter. Als enige bewoner van deze woonlaag, met het absolute genoegen van maximale privacy.

Stelt u zich eens voor: een woonkamer van 15 meter breed, drie ongekend grote slaapkamers, twee badkamers. En als extra een terras over de gehele breedte van het gebouw. Hier wordt wonen resideren.


THE DWIGHT
An offer you can’t refuse.

• 7 villa-appartementen van ca. 122 tot ca. 140 vierkante meter
• 1 penthouse van ca. 232 vierkante meter
• Buitenruimte: balkon, terras of terras én balkon
• Vloerverwarming en -koeling via individuele bodemwarmtepomp
• Inclusief individuele WKO-installatie
• Inclusief hoogwaardig sanitair in badkamer en toilet
• Eigen parkeerplaats in verdiepte stallinggarage, eigen fietsenberging
• Villatuin met veel bestaand groen en bomen


THE HAGUE: THAT'S WHAT I CALL HOME
De Eisenhowerlaan is het epicentrum van het Statenkwartier. Aan de laan en in de directe omgeving zijn veel ambassades neergestreken en spreekt men van de internationale zone.

Het is de plek van het World Forum, het Omniversum, het Kunstmuseum. Iets verder begint Zorgvliet, een oase van groen in hartje Den Haag. Vanaf uw villa-appartement of uw penthouse heeft u alle faciliteiten van de wijk binnen bereik.

Wandel naar de Fred voor de dagelijkse boodschappen en bijzondere winkels. Fiets naar het strand van Scheveningen. Of neem het openbaar vervoer voor een bezoek aan het centrum. Plezierige bijkomstigheid van de Eisenhowerlaan is de snelle ontsluiting naar de ring rondom Den Haag. De S200 verbindt The Dwight efficiënt met de N44 en de A12.


BE THE FIRST TO KNOW
Naar verwachting start in het voorjaar van 2023 de verkoop van The Dwight. Het is uw kans om kleinschalig te wonen in een modern nieuwbouw villa-appartement of penthouse. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is u in te schrijven op de projectwebsite.
Tip: voert u de gehele url-link in om op de projectwebsite te komen!
Lees verder...

Nieuws over The Dwight, Eisenhowerlaan 124

06-01-2023

The Dwight: villa-appartementen in het Statenkwartier

Op Eisenhowerlaan 124 maakt een voormalige kantoorvilla plaats voor een kleinschalig woongebouw met villa-appartementen. Zeven appartementen en één penthouse, meer niet. 


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte World Forum
54 m
Bushalte Statenlaan
223 m
Bushalte Statenplein
246 m
Bushalte Prins Mauritsplein
309 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Duinoordschool
103 m
Maris College Statenkwartier
425 m
Galvanischool
1.44 km
Openbare Bibliotheek Bomenbuurt
1.68 km
Internationaal Esperanto-Instituut
1.69 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
ABN Amro
338 m
Hoogvliet
1.15 km
PostNL
1.21 km
Etos
1.27 km
DIO Drogist
1.64 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
W.A.L. Huysmans, tandarts
915 m
Apotheek Prins Willemstraat B.V.
1.06 km
Apotheek Scheveningen B.V.
1.21 km
Apotheek Den Heijer
1.37 km
van Pelt
1.51 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Frisia Makelaars

Den Haag