The Parc House, 's-Gravenhage

Binnenkort in verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

The Parc House

WAAR WONEN RESIDEREN WORDT: THE PARC HOUSE

Geen concessies aan kwaliteit en wooncomfort. Dat was en is het uitgangspunt bij de ontwikkeling van The Parc House aan de Parkweg 9 in het Van Stolkpark Den Haag. Deze nieuw te bouwen appartementen-villa past daarmee naadloos in de rijke traditie van misschien wel het fraaiste gedeelte van de residentie.
De wijk ademt nog altijd de rust en kalmte van zo’n honderd jaar geleden. Met die ijkpunten als leidraad ontwierpen de architecten een totaal nieuwe creatie. Tien villa-appartementen, variërend van 100 m2 tot zelfs 240 m2. Omringd door een eveneens geheel nieuw ontworpen en ingerichte tuin. Dit is wonen in optima forma.

PRACHTIGE ARCHITECTUUR OMLIJST DOOR GROEN EN PRIVÉTUIN

The Parc House is nadrukkelijk niet ontworpen volgens de fin-de-siècle architectuur in het Van Stolkpark. De architecten kozen juist voor een modern klassieke vormgeving, geheel passend bij de chique uitstraling van deze wijk.
Dat leidde tot onder andere zeer grote raampartijen en royale terrassen en/of veranda’s. Zeker zo kenmerkend is de ruime aanwezigheid van groen. The Parc House wordt volledig omgeven door een onder architectuur aangelegde tuin. Bomen worden verplaatst of vervangen. Zo ontstaat een groene oase met een rijke variëteit, een heerlijk en beschutte plek met volop privacy.

EEN EERSTE BLIK VAN BOVEN TOONT METEEN DE WOONKWALITEIT VAN DIT DEEL VAN DEN HAAG

Rond 1870 zocht de Rotterdamse advocaat Van Stolk contact met de toen zeer gerenommeerde landschapsarchitect Zocher. Hij had tussen Den Haag en Scheveningen een stuk land verworven. Hier verrees langzaam maar zeker het unieke villapark dat we nu kennen. De grandeur van toen is hier nu nog altijd voelbaar.

De panden en lanen ademen geschiedenis. De wijk (die het predikaat ‘beschermd stadsgezicht’ draagt) grenst aan het prachtige Westbroekpark. Bewoners, wandelaars en natuurliefhebbers halen hun hart op in de naastgelegen parken. En natuurlijk is er het Statenkwartier, met ‘de Fred’ als kloppend hart. Het strand en de duinen liggen vlakbij evenals het centrum van de residentie. Wandelen, winkelen, wonen met sfeer. Hier komt alles tezamen.

THE PARC HOUSE:
– Nieuwbouw van modern klassieke villa-appartementen
– 9 Villa-appartementen van circa 100 tot 175 m² met terras
– 1 Penthouse van circa 240 m² met royaal terras
– Ondergrondse parkeerplaatsen en bergingen
– Omgeven door nieuw ontworpen tuin
– Nabij Statenkwartier, Westbroekpark, strand en duinen
- Planning start verkoop medio 2022
- Prognose start bouw 2022

Villa-appartementen op een locatie als deze, het zijn woonkansen die niet elke dag voorbij komen. Zeker als u wilt wonen op een unieke locatie als deze, met toch al het beste van Den Haag om de hoek?

U wilt een woning mèt parkeergelegenheid? U wilt het modernste wooncomfort met aandacht voor duurzaamheid in een monumentale en groene omgeving?
Laat dan uw persoonlijke gegevens achter op de project website. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Het verzekert u ervan dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen rond The Parc House.
Lees verder...

Nieuws over The Parc House

The Parc House, aan de Parkweg in het Van Stolkpark

Geen concessies aan kwaliteit en wooncomfort. Dat was en is het uitgangspunt bij de ontwikkeling van The Parc House. Deze nieuw te bouwen appartementen-villa past daarmee naadloos in de rijke traditie van misschien wel het fraaiste gedeelte van de residentie.

Lees verder

The Parc House: modern klassieke villa-appartementen in het Van Stolkpark!

Geen concessies aan kwaliteit en wooncomfort. Dat was en is het uitgangspunt bij de ontwikkeling van The Parc House aan de Parkweg 9 in het Van Stolkpark Den Haag.

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Scheveningseweg
253 m
Bushalte Professor B.M.Teldersweg
276 m
Bushalte Rusthoekstraat
398 m
Bushalte World Forum
509 m
Bushalte Haringkade
608 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Duinoordschool
700 m
Maris College Statenkwartier
1.06 km
Internationaal Esperanto-Instituut
1.39 km
Swedenborg-genootschap
1.67 km
Institute of Social Studies
2.01 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Hoogvliet
718 m
Etos
927 m
ABN Amro
988 m
DIO Drogist
1.41 km
PostNL
1.49 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Prins Willemstraat B.V.
696 m
Apotheek Scheveningen B.V.
768 m
Apotheek Den Heijer
1.03 km
W.A.L. Huysmans, tandarts
1.28 km
Nauta Apotheek
1.4 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?