Koopprijs

Van € 847.000 - € 1.061.000

Aantal woningen

8

Woonoppervlakte

159 m2 tot 209 m2
Type woonhuis
Herenhuis
Inhoud
429 m3 tot 585 m3

Omschrijving

Inloopevent Zuidkade: woensdag 31 augustus a.s. van 17.00 - 19.00 uur. U bent van harte welkom!
(Sales Gallery Zuidkade, Hellingkade 230 Den Haag)


ZUIDKADE, HERENHUIZEN - APPARTEMENTEN -PENTHOUSES

BEZOEK DE ZUID GALLERY AAN DE HELLINGKADE 230 DEN HAAG, IEDERE VRIJDAG VAN 14:00 TOT 16:00 UUR GEOPEND


Aan een mooi aangelegde binnentuin, in het beschutte en rustige binnengebied van ZUIDKADE, worden 14 royale herenhuizen gerealiseerd. Hier woon je heerlijk uit de wind, maar in de zon. Vlak bij de duinen, het strand en de zee. Met een grote achtertuin, en met veel vrijheid. Want jij bent gedeeltelijk de architect van jouw herenhuis!

De herenhuizen in het echt al bewonderen? In project ZUIDHAVEN zijn deze prachtige herenhuizen al gerealiseerd!

Jouw woning op maat

Met het HOMEMADE concept bepaal je zelf de plek, de kleur van de gevel, het aantal woonlagen en de indeling van je eigen droomhuis. Je stemt jouw woning af op jouw persoonlijke wensen. Dat geeft nog eens extra vrijheid van wonen, zo vlak bij de duinen, het strand en de zee!

Per bouwnummer is het type Strand of Duin bepaald. Om een palet aan verschillende woningen te realiseren is er een diversiteit aan gevelkleuren beschikbaar. Indien twee woningen naast elkaar dezelfde kleur zouden krijgen, zal in overleg met de kopers één van hen zijn kleur moeten aanpassen. Ook mag een kleur maximaal twee keer voorkomen bij deze 14 woningen. Je kan zelf jouw gevelindeling bepalen, het gevelmateriaal is bepaald. Met deze uitgangspunten zorgen we er voor dat diversiteit en kwaliteit in het binnengebied gerealiseerd wordt.

- Kies je kavel
Op deze situatietekening zie je de ligging van de woningen met de bouwnummers. De getoonde inrichting van het binnengebied is nog niet definitief vastgesteld.

- Kies je stijl en gevel
Val jij als een blok voor woningtype Strand met plat dak of voel je meer voor het als pakhuis ogende type Duin? Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, je hebt keuze uit meerdere type gevelbekleding in verschillende kleurvarianten. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een dakterras, schuif- of vouwdeuren bij de achtertuin en diverse gevelindelingen.

- Kies de plattegrondindeling
De keuze voor het aantal woonlagen is van invloed op de indeling die je kiest. Tevens kan de woningindeling consequenties hebben voor de gekozen/te kiezen gevel. Naast het aantal kamers en de maatvoering kan je ook volop variëren met de indeling van de keukenopstelling en de plek van de trap in de woning. Dat kan tot heel verrassende plattegronden leiden. De keuken en de badkamer kan je ook geheel naar eigen wens inrichten. Dit gebeurt na de koop van je woning in overleg met de aannemer en de Next125 keukenleverancier.

ZUIDKADE is het derde deelplan van het nieuwbouwproject DE ZUID in Den Haag Scheveningen met Herenhuizen en Appartementen. De herenhuizen liggen aan de besloten binnentuin, in de luwte van de appartementen. De appartementen liggen direct aan de kade met uitzicht over de zee, het strand en de haven. Pal achter de duinen van het stille Zuiderstrand. Hier woon je heerlijk uit de wind, maar in de zon. Vlakbij de duinen, het strand en de zee. Vlakbij de levendige kades en leuke restaurantjes rond de haven. Op deze unieke locatie woon je letterlijk aan de ‘zonnige zijde’ van Den Haag.

UNIEKE LOCATIE DE ZUID

DE ZUID ligt pal aan de kust van Den Haag-Scheveningen. Aan de ene kant de zee, het strand en de duinen, aan de andere kant in de directe nabijheid het gezellige Statenkwartier, gevarieerde winkelstraten en restaurants en de historische binnenstad van den Haag.Het nieuwbouwproject ZUIDKADE ligt direct aan de haven, naast het gerealiseerde ZUIDHAVEN en ZUIDDUIN. Geniet hier van de mooie zonsondergangen, frisse zeelucht, in slaap vallen met het geluid van de golven en de leukste strandfeestjes in de zomer. En leven op het strand is niet alleen gezond voor je omdat je meer buiten bent, het is ook positief voor je geest. Dit, in combinatie met de visserij en de watersport, maken DE ZUID tot een unieke sfeervolle woonlocatie.
Je zit zo in het centrum of op de uitvalswegen richting Rotterdam-The Hague Airport, Schiphol en Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Ook met het openbaar vervoer is DE ZUID goed bereikbaar.

Eerste rang
De Volvo Ocean Race, traditionele nieuwjaarsduik, Vlaggetjesdag, de Nationale Reddingbootdag en de North Sea Regatta inshore races. Het is slechts een greep uit de evenementen die op Scheveningen worden georganiseerd. Allemaal op loopafstand van DE ZUID. Als bewoner zijn je plaatsen op de eerste rang dus gereserveerd.

Lees verder...
Bnr.
Reset
1 Herenhuis Duin € 876.000

Herenhuis Duin

Bouwnummer 1 - € 876.000

Verkocht

159 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

4 Herenhuis Duin € 852.000

Herenhuis Duin

Bouwnummer 4 - € 852.000

Verkocht

159 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

5 Herenhuis Duin € 959.000

Herenhuis Duin

Bouwnummer 5 - € 959.000

Verkocht

193 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

6 Herenhuis Duin € 847.000

Herenhuis Duin

Bouwnummer 6 - € 847.000

Verkocht

159 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

8 Herenhuis Duin € 994.000

Herenhuis Duin

Bouwnummer 8 - € 994.000

Verkocht

192 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

10 Herenhuis Duin € 863.000

Herenhuis Duin

Bouwnummer 10 - € 863.000

Verkocht

159 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

11 Herenhuis Duin € 1.061.000

Herenhuis Duin

Bouwnummer 11 - € 1.061.000

Verkocht

209 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

14 Herenhuis Duin € 869.000

Herenhuis Duin

Bouwnummer 14 - € 869.000

Verkocht

159 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.