PlesmanDuin

Exceptional living in The Hague

Plesmanduin wordt één van de meest bijzondere woongebieden van Den Haag. Deze plek was lange tijd afgesloten voor publiek maar wordt momenteel getransformeerd tot een levendig en groen gebied waar mensen van alle leeftijden en gezinssamenstellingen kunnen wonen en ontspannen.

Plesmanduin kent een rijke historie. In de jaren dertig gaf Albert Plesman opdracht tot de bouw van het nieuwe KLM hoofdkantoor. Dichtbij politiek Den Haag, die de ambitieuze luchtvaartmaatschappij subsidieerde. Later deed het gebouw jarenlang dienst als Ministerie van Verkeer en Waterstaat.

Het project is gelegen in de groene wijk Duttendel. In de directe omgeving is veel te doen. Naast de vele sportvelden vindt in het Westbroekpark, één van de vele parken in de omgeving, jaarlijks het theaterfestival 'De Parade' plaats. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in een groot aantal verschillende winkelgebieden waaronder in de nabij gelegen Bankastraat.

Het monument wordt getransformeerd naar een prachtig nieuw woongebouw met koopappartementen en later ook huurappartementen en logies. De setting is uniek, het monument ligt midden in een groene omgeving, een oase van rust. De sfeervolle ruimtes met authentieke details, de grootste monumentale entree en uitzicht op de tuin maken het project compleet. De appartementen hebben diverse groottes en de meeste beschikken over een ruime buitenruimte.

Plesmanduin bestaat uit de volgende koopwoningen:

15 unieke stadswoningen op woonlaag 1/2: twee-laagse woning met oppervlaktes van 111 – 175 m2, met een eigen entree en vanuit de eetkamer/-keuken openslaande deuren naar een eigen terras en uitzicht op de schitterende tuin. Deze ruime stadswoningen hebben 3 tot 6 kamers en hoge plafonds.

49 luxe appartementen op woonlaag 1 t/m 6: één-laagse woning met oppervlaktes van 57 – 179 m2, met ruime balkons of Franse balkons, sommige met erker. Gevarieerde indelingen met 2 tot 5 kamers met hoge plafonds.

5 bijzondere loft woningen op woonlaag 7 met oppervlaktes van 157 - 196 m², voorzien van een grote loggia's met prachtige lichtinval.

3 zeer royale penthouses op laag 7 met oppervlaktes van 133-260 m² met groot terras en geweldig uitzicht over de stad / park en hoge plafonds.

Genoemde prijzen zijn indicatief, exclusief parkeren. Voor kopers is een parkeerplaats te koop in de stallingsgarage met een prijsindicatie van € 35.000,= v.o.n.
Is uw interesse voor deze bijzondere monumentale ontwikkeling gewekt? Meld u zich dan aan via de projectwebsite en bekijk de verkoopdocumentatie/procedure.
Lees verder...

Nieuws over PlesmanDuin

19-03-2021

Kies voor een stadswoning in Plesmanduin!

Het voormalige ministerie is een bijzonder Rijksmonument dat wordt gerenoveerd en hoogwaardig getransformeerd tot wooncomplex met exclusieve koopwoningen!


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Plesmanweg
44 m
Bushalte Haringkade
121 m
Bushalte Madurodam
177 m
Bushalte Nieuwe Parklaan
299 m
Bushalte Badhuisweg
300 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Internationaal Esperanto-Instituut
738 m
Swedenborg-genootschap
1.19 km
Duinoordschool
1.63 km
Institute of Social Studies
1.81 km
Maris College Statenkwartier
2.02 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
PostNL
988 m
DIO Drogist
992 m
Hoogvliet
1.55 km
ABN Amro
1.58 km
Etos
1.77 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Nauta Apotheek
914 m
Praktijk Voerman
1.02 km
Katherine Fortier - Educational & Child Psychologist
1.1 km
Centrum Voor Mondzorg Stella Maris
1.11 km
Duin Apotheek
1.33 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Frisia Makelaars

Den Haag