Plesmanduin Appartementen, Bouwnummer 54

Koopprijs

€ 395.000

Woonoppervlakte

84 m2

Omschrijving

APPARTEMENT PLESMANDUIN, bouwnummer 54


Exceptional living in The Hague

Plesmanduin wordt één van de meest bijzondere woongebieden van Den Haag. Deze plek was lange tijd afgesloten voor publiek maar wordt momenteel getransformeerd tot een levendig en groen gebied waar mensen van alle leeftijden en gezinssamenstellingen kunnen wonen en ontspannen.

Plesmanduin kent een rijke historie. In de jaren dertig gaf Albert Plesman opdracht tot de bouw van het nieuwe KLM hoofdkantoor. Dichtbij politiek Den Haag die die de ambitieuze luchtvaartmaatschappij subsidieerde. Later deed het gebouw jarenlang dienst als Ministerie van Verkeer en Waterstaat.

Het project is gelegen in de groene wijk Duttendel. In de directe omgeving is veel te doen. Naast de vele sportvelden vindt in het Westbroekpark, één van de vele parken in de omgeving, jaarlijks het theaterfestival 'De Parade' plaats. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in een groot aantal verschillende winkelgebieden waaronder in de nabij gelegen Bankastraat.

Het monument wordt getransformeerd naar een prachtig nieuw woongebouw met koopappartementen en later ook huurappartementen en short stay. De setting is uniek, het monument ligt midden in een groene omgeving, een oase van rust. De sfeervolle ruimtes met authentieke details, de grootste monumentale entree en uitzicht op de tuin maken het project compleet. De appartementen hebben diverse groottes en beschikken over een ruime buitenruimte.

Plesmanduin bestaat uit de volgende koopwoningen:

15 unieke stadswoningen op woonlaag 1/2: tweelaags met oppervlaktes van 111 – 175 m2, met een eigen entree en vanuit de eetkamer/-keuken openslaande deuren naar een eigen terras en uitzicht op de schitterende tuin. Deze ruime stadswoningen hebben 3 tot 6 kamers en hoge plafonds.
49 luxe appartementen op woonlaag 1 t/m 6: eenlaags met oppervlaktes van 57 – 179 m2, met ruime balkons of Franse balkons, sommige met erker. Gevarieerde indelingen met 2 tot 5 kamers met hoge plafonds.
5 bijzondere loft woningen op woonlaag 7/8 met oppervlaktes van 157 - 196 m², voorzien van een grote loggia's met prachtige lichtinval.
3 zeer royale penthouses op laag 8 met oppervlaktes van 238-260 m² met groot terras en geweldig uitzicht over de stad / park en hoge plafonds.

Genoemde prijzen zijn exclusief parkeren. Voor kopers is een parkeerplaats te koop in de stallingsgarage met een prijsindicatie van € 35.000,= v.o.n.
Genoemde prijzen zijn inclusief overdrachtsbelasting 21%, uitgaande van aankoop van een woning voor eigen gebruik. Voor overige situaties, graag contact opnemen met één van de makelaars.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 395.000
Servicekosten
€ 0 per maand
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Portiekflat
Kenmerk appartement
Appartement

Indeling

Aantal woonlagen
1
Gelegen op
2e woonlaag
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
84 m2
Inhoud
212 m3
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamers)

Energie

Isolatie
Dubbel glas

Buitenruimte

Locatie
Aan rustige weg, In woonwijk en Beschutte ligging

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Plattegrond


Bekijken

Documentatie per e-mail

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Frisia Makelaars

Den Haag

PlesmanDuin