Koopprijs

Van € 924.900

Aantal woningen

1

Woonoppervlakte

183 m2
Inhoud
476 m3

Omschrijving

De Fonteinkerk is een eigenwijs en robuust monument uit de jaren '50. Het gebouw wordt getransformeerd tot woongebouw. Bovenop de kerk komen drie nieuwe verdiepingen. In totaal komen er 19 luxe appartementen met balkon of terras.

Alle appartementen zijn toegankelijk via de lift en voorzien van een eigen parkeerplaats. De transformatie van het gebouw gebeurt met respect voor de monumentale waarden van het gebouw. Zo blijven onder andere de entree, de vakkundig ontworpen glazen voorgevel en de twee torens behouden. Bovenop de kerk worden drie extra verdiepingen gebouwd. De architectuur van de optopping versterkt de sobere en de tot in de kleinste details uitgewerkte architectuur van de Fonteinkerk, maar maakt ook dat er een nieuwe architectuur is ontstaan die past bij een eigentijds en modern wooncomplex.

Type C: De glazen voorgevel van de Fonteinkerk is één van de meest karakteristieke elementen van het gebouw. De vlakverdeling van de transparante ruiten zijn tezamen met de markante betonnen pylonen zichtbaar aanwezig in dit appartement. De keuken en de badkamer bevinden zich tussen de pylonen. Aan de woonkamer grenst een balkon op het zuidwesten. In de middag en avond is hier volop zon. - Woonkamer - Keuken - Badkamer met dubbele wastafel, douche en bad - Tweede badkamer met wastafel en douche bij slaapkamer - Separaat gastentoilet - Separaat toilet nabij de badkamer - Twee bergruimtes in het appartement, waarvan één met technische installaties - Kast met aansluitingen voor wasmachine en droger - (Fietsen-)berging bij entreehal op begane grond - Parkeerplaats op eigen terrein Achter de monumentale glazen pui aan de voorzijde komt een nieuwe gevel met dubbel glas. De tussenliggende ruimte is toegankelijk voor glasbewassing.

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geïnteresseerden bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door de verkopend makelaar en haar opdrachtgever geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Lees verder...
Bnr. Woningtype Prijs Reset
6 Fonteinkerk type D € 849.900

Fonteinkerk type D

Bouwnummer 6 - € 849.900

Verkocht

151 m2 woonoppervlakte

20 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Fonteinkerk type C in het project Fonteinkerk