Fonteinkerk type D, Bouwnummer 6

Koopprijs

€ 849.900 vrij op naam

Woonoppervlakte

151 m2

Omschrijving

DE BOUW GAAT IN HET NAJAAR STARTEN!

De Fonteinkerk is een eigenwijs en robuust monument uit de jaren '50. Het gebouw wordt getransformeerd tot woongebouw. Bovenop de kerk komen drie nieuwe verdiepingen. In totaal komen er 19 luxe appartementen met balkon of terras.

Alle appartementen zijn toegankelijk via de lift en voorzien van een eigen parkeerplaats. De transformatie van het gebouw gebeurt met respect voor de monumentale waarden van het gebouw. Zo blijven onder andere de entree, de vakkundig ontworpen glazen voorgevel en de twee torens behouden. Bovenop de kerk worden drie extra verdiepingen gebouwd. De architectuur van de optopping versterkt de sobere en de tot in de kleinste details uitgewerkte architectuur van de Fonteinkerk, maar maakt ook dat er een nieuwe architectuur is ontstaan die past bij een eigentijds en modern wooncomplex.

Net als bouwnummer 5 ligt dit appartement aan de voorzijde van de voormalige kerk. De indeling is vrijwel vergelijkbaar. Het grootste verschil zit in de plafondhoogte. De appartementen op de tweede verdieping hebben hoge plafonds van circa 3,8 meter en bovenramen over de volledige zijgevels. Ook is het woonoppervlakte iets groter omdat de pylonen, die door de woning gaan, taps toelopen naar boven. - Woonkamer - Keuken - Badkamer met dubbele wastafel, douche en bad - Tweede badkamer met wastafel en douche bij slaapkamer - Separaat gastentoilet - Separaat toilet nabij de badkamer - Twee bergruimtes in het appartement, waarvan één met technische installaties - Kast met aansluitingen voor wasmachine en droger - (Fietsen-) berging bij entreehal op begane grond - Parkeerplaats op eigen terrein. De appartementen op de tweede verdieping hebben extra hoge plafonds en bovenramen over de volledige zijgevels.

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geïnteresseerden bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door de verkopend makelaar en haar opdrachtgever geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 849.900 vrij op naam
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Portiekflat

Indeling

Aantal woonlagen
1
Bouwjaar
2021
Type dak
Plat dak

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
151 m2
Buitenruimte
20 m2
Inhoud
570 m3
Externe bergruimte
4 m2
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
4 kamers
Overige voorzieningen
Mechanische ventilatie en Lift

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming en Warmtepomp
Warm water
Elektrische boiler (eigendom)

Buitenruimte

Locatie
Aan water, Aan rustige weg en In woonwijk

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
met 1 plaats

Heb je een vraag?

Fonteinkerk

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Fonteinkerk type D in het project Fonteinkerk