26 maart: start verkoop Hoflanen fase 2, RijswijkBuiten

18 maart 2021

In fase 2 van Hoflanen komen maar liefst 20 beneden- en bovenwoningen met de tuin of het terras op het zonnige zuidwesten. Hier is het duurzaam en prachtig wonen, vlakbij het naastgelegen Wilhelminapark.

De presale van de 20 compacte woningen in Hoflanen fase 2 in Parkrijk RijswijkBuiten is gestart. Vanaf nu bekijkt u hoe de woningen er precies uit komen te zien op de impressies. Ook staan de brochure, de prijslijst en bijbehorende brief over de inschrijfprocedure online op de projectwebsite. Wilt u zich inschrijven voor een woning in deze fase? Dit kan vanaf 26 maart. De inschrijving sluit op maandag 5 april 2021 om 17:00 uur. De toewijzing zal plaats vinden vanaf woensdag 7 april 2021.

20 compacte woningen
Fase 2 omvat 20 compacte woningen die verdeeld zijn in twee woningtypes die variëren in zowel grootte als uitstraling.

- De Hofdame is een sfeervolle gelijkvloerse woning op de begane grond met tuin en beschikt over een woonoppervlakte van 62 m². De koopsommen van dit woningtype starten vanaf € 275.700,- v.o.n.

- Bent u op zoek naar iets meer ruimte? De Opperhoutvester is een karakteristieke tweelaagse bovenwoning met terras en beschikt over een woonoppervlakte van 87 m². De koopsommen van dit woningtype starten vanaf € 338.700,- v.o.n.

Alle woningen hebben een zonnige tuin of een terras op het zuidwesten en worden voorzien van een keuken en een hoogwaardig afgewerkte badkamer. Bovendien beschikken alle woningen over een eigen berging voor het stallen van uw fiets.

Voor meer informatie kunt u hier terecht.