31 maart: start verkoop eengezinswoningen Hoflanen fase 3, RijswijkBuiten

18 maart 2021

Op zoek naar een ruime en duurzame nieuwbouwwoning? Waar u rustig woont tussen water en groen, maar centraal bij Rijswijk en Delft? Goed nieuws! Op woensdag 31 maart start de verkoop van 35 nieuwbouwwoningen in Hoflanen fase 3 in RijswijkBuiten.

Het aanbod van de 3e fase in deelgebied de Hoflanen, bestaat uit 5 eengezinswoningen type 'Meesters aan de Lanen' van circa 134 m² met een tuin op het zuidwesten. Deze woningen zijn 5,7 meter breed en 10,14 meter diep en gelegen aan een laan.

In het hof bevinden zich 30 eengezinswoningen type 'Dames in het Hof'. Deze woningen van circa 119 m² zijn 5,1 meter breed en 10,14 meter diep.

Bent u op zoek naar nog meer ruimte? De woningen zijn optioneel uit te bouwen op de begane grond en beschikken over veel keuzes voor indelingsmogelijkheden.

Alle woningen in deze fase worden compleet opgeleverd:
- Inclusief complete keuken
- Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
- Inclusief vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping
- Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
- Inclusief bodemwarmtepomp
- Veel keuze- en indelingsmogelijkheden
- Super duurzaam en klaar voor de toekomst, conform de allerlaatste BENG-eisen

31 maart start verkoop fase 3
De verkoop van dit fraaie plan start op woensdag 31 maart. Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus is er geen fysieke start verkoop. Alle verkoopdocumentatie, de prijzen en de mogelijkheid tot inschrijven voor de woningen vindt u vanaf het moment van de start verkoop online op de projectwebsite. De inschrijfperiode loopt van woensdag 31 maart tot en met woensdag 7 april, 12:00 uur.

Meer informatie over dit project, vindt u hier.

Downloads


Download