390 extra kansen in The Roofs!

13 januari 2022

De verhuur van de appartementen van Grotius 1, de tweede toren van The Roofs is gestart. Misschien heb je er bij Grotius 2, de eerste toren, 265 keer naast gegrepen. Dat was nog maar de ‘lage’ toren.

 

Nu krijg je 390 extra kansen om alsnog een huurappartement te bemachtigen in hartje Den Haag, bovenop het Centraal Station en pal naast de tijdelijke Tweede Kamer.

Check de woningvinder voor het appartement dat het best bij jou past. En weet je wat je wilt, schrijf je dan gelijk in voor deze woning voordat iemand anders hem ook ontdekt en voor je neus wegkaapt!

The Roofs is next level living. Wonen in de wolken. Met fantastisch uitzicht. Op de zee. De stad. Op zover je kijken kunt. En je zit er middenin! Boven op het OV. Met het stadsleven op straat maximaal uitgezoomd, maar slechts een lift verwijderd.

Welk woningtype past bij jou? Cosy, smart en supergezellig? High in the sky groot en luxe? Of niet te groot, niet te klein, maar lekker praktisch en héél comfortabel? The Roofs biedt appartementen in een ongekend grote verscheidenheid.

Je kunt je nog inschrijven voor een appartement via de website!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom The Roofs?

Bekijk ook het project The Roofs

In verhuur
custom media
Meer informatie

The Roofs

's-Gravenhage

10 woningen beschikbaar
56m - 137m woonoppervlakte
€ 950 tot € 2.300