Deze zomer in verkoop! Grasbuurt - Schoemaker Plantage te Delft

03 juni 2021

De Grasbuurt is de nieuwste buurt in Schoemaker Plantage. Het wordt een stijlvolle en ontspannen tuinbuurt met een prachtige variatie aan huizen.

Te midden van de groene uitlopers van het Delftse stadspark staan de huizen letterlijk ‘met hun voeten in het groen’. Er komen verschillende huizen in de Grasbuurt: grote eengezinswoningen van 130 en 165 m², 2-onder-1-kappers in 2 type en riante vrijstaande woningen op grote kavels.

In Grasbuurt woon je heerlijk rustig, op ruime kavels en aan rustige straten met groene hagen, veel gras en bijzondere bomen. Alle woningen krijgen een groene haag van circa 60 centimeter hoog voor de woning. Ook in de directe omgeving kun je genieten van de ruimte en heerlijk tot rust komen. Zo sta je binnen 10 minuten fietsen in het Delftse Hout, een prachtig natuurgebied. Maar je bent ook binnen een halfuur op het strand om uit te waaien in de duinen.

Interesse? Bekijk hier alle impressies, bestudeer de plattegronden en lees meer informatie over de woningtypes. Ook de koopsommen vanaf circa zijn per woningtype bekend. Naar verwachting starten we nog deze zomer met de verkoop van de eerste 73 woningen.