Souverein: een nieuwe ontwikkeling in de wijk Willemspark

03 september 2021

Op een steenworp afstand van het imposante monument ter ere van het einde van de Franse tijd in Nederland en de oprichting van het 'Soeverein Vorstendom der Verenigde Nederland' worden in een Rijksmonument aan de Alexanderstraat appartementen ontwikkeld: Souverein.

Deze 12 unieke en royale stadsappartementen variëren in oppervlakte van ca. 110m² tot ca. 133m² waarbij er mogelijkheden zijn om appartementen samen te voegen. Alle appartementen beschikken over een riante woon-/eetkamer, 2 slaapkamers, 2 badkamers en buitenruimte. Een monumentaal trappenhuis leidt je naar de diverse appartementen waarbij voor enkele appartementen een persoonlijke lift aanwezig is.

Door de unieke ligging geniet je hier van rust en ruimte, terwijl de winkels, galeries en restaurants van het Noordeinde, de Denneweg en het Bankaplein zich op loopafstand bevinden.

Souverein past in de ontwikkeling die zich in Den Haag steeds zichtbaarder aftekent. Waar het centrum tot 2000 vooral gedomineerd werd door overheidsgebouwen, kantoren en ambtswoningen, daar vindt het ‘resideren’ zichzelf als het ware opnieuw uit. De royale entree, de hoogwaardige afwerking van de appartementen, plus het gedistingeerde voorkomen van het gebouw bieden een vorstelijke woonervaring. Zeker voor de onafhankelijke geesten onder ons. Want de combinatie van rust en reuring, van statig en stijlvol, maakt het onmogelijk om jou als bewoner in een keurslijf te plaatsen. Hier geef je helemaal zelf leiding aan jouw eigen woonplezier. Wij noemen dat Souverein Wonen.

Naar verwachting start de verkoop van dit project eind van dit jaar. Ben je benieuwd naar deze ontwikkeling? Laat je gegevens bij ons achter zodat wij je op de hoogte kunnen houden van de voortgang.

 

Bekijk ook het project Souverein

Toekomstig
custom media
Meer informatie

Souverein

's-Gravenhage

110m - 133m woonoppervlakte
€ 900.000 tot € 1.135.000