Veel belangstelling voor Het Vroongoed

21 mei 2021

De 2e fase van Vroongoed, met vier vrijstaande villa's in de prijsklasse van € 1.110.000,= tot € 1.260.000,= v.o.n. is onlangs in verkoop gegaan. De belangstelling was overweldigend en de toewijzing heeft inmiddels plaatsgevonden.

Het Vroongoed heeft 4 prachtige villa’s gelegen aan de Hertog Filipslaan in het deelgebied Vroondaal Hofstedepark.
 
De woningen hebben een woonoppervlak vanaf ca. 206 tot 240 m². Deze vrijstaande villa’s zijn voorzien van een eigen berging, luxe afwerking en zijn gelegen op kavels van ca. 619 tot 724 m²!
 
Elke woning heeft een riante tuin en er zijn voldoende keuzemogelijkheden om de woning volledig naar eigen smaak af te bouwen.
 
Het Vroongoed ligt in een ruim opgezette buurt omgeven door groen en water. Het ontwerp van de woningen refereert naar de nog altijd populaire eclectische architectuur uit de 19e eeuw. Deze statige stijl, die vooral veel voorkomt rond de grote stedelijke parken en in bosrijke villawijken, wordt gekenmerkt door een rijke detaillering, gevarieerde dakvlakken en rijzige gevelopbouw. Deze elementen zijn in een eigentijdse vorm toegepast en vormen hiermee een chique en herkenbare buurt.
 
Met dit kleinschalige project Het Vroongoed is Vroondaal een exclusieve ontwikkeling rijker!