Verkoop De Fonteinkerk is in volle gang!

03 juni 2021

De Fonteinkerk in Voorburg krijgt een nieuwe toekomst. Het eigenwijze en robuuste monument uit de jaren '50 wordt getransformeerd tot woongebouw met 19 luxe appartementen met balkon of terras. 

De transformatie gebeurt met respect voor de monumentale waarden van het gebouw. Zo blijven onder andere de entree, de vakkundig ontworpen glazen voorgevel en de twee torens behouden. Bovenop de kerk worden drie extra verdiepingen gebouwd. Er is bewust gekozen om de stijl van de nieuwbouw duidelijk af te laten wijken van de architectuur van de kerk. Zo blijft duidelijk zichtbaar wat oud en wat nieuw is.

De woonoppervlaktes variëren tussen ca. 104 en 214 m². Alle appartementen krijgen een eigen buitenruimte. De appartementen op de begane grond krijgen een terras. De appartementen op de verdiepingen krijgen één of meerdere balkons. Doordat er openingen worden gemaakt in de dichte gevels van de kerk krijgen de appartementen veel licht van buiten.

Op de website ziet u de mogelijkheden die het project te bieden heeft; vanzelfsprekend staat Frisia Makelaars (070-3420101) u graag te woord om één en ander nader toe te lichten.