Alvast iets meer informatie over Beaufort!

01 oktober 2021

De voorbereidingen voor de verkoop zijn in volle gang; naar verwachting kunnen wij in november gaan starten!

Op de website vind je inmiddels de prijsranges en plattegronden per type.

Beaufort omvat in totaal 23 woningen. Deze variëren van zeer grote appartementen met zicht op de haven en/of de zee, tot bescheidener appartementen en ruime stadswoningen.

Alle appartementen en ook de stadswoningen beschikken over een privé buitenruimte. De (zeer) grote appartementen worden gerealiseerd aan de Dr. Lelykade, deze zijn gericht op de Tweede Binnenhaven. De bescheidener appartementen liggen aan de Menninckstraat, die de Dr. Lelykade verbindt met de Koppelstokstraat. Op de hoek van de Mennickstraat en de Koppelstokstraat komen nog 2 appartementen en 1 maisonette. Aan de Koppelstokstraat komen de zes stadswoningen te staan. Deze stadswoningen zijn grondgebonden en bestaan uit drie woonlagen. Zo biedt Beaufort een ruime keuze aan woongenot, voor uiteenlopende wensen van geïnteresseerden. En, bij elke woning is een privé parkeerplaats beschikbaar. Dus nooit meer zoeken naar een parkeerplek. Dat alléén al is fijn thuiskomen!

Wil je op de hoogte blijven? Laat jouw gegevens dan achter op de projectwebsite; je krijgt bericht wanneer je kunt inschrijven voor het appartement van jouw voorkeur!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Beaufort?

Bekijk ook het project Beaufort

Binnenkort in verkoop
custom media
Meer informatie

Beaufort

's-Gravenhage

23 woningen beschikbaar
50m - 170m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend