Beschikbare bouwnummers in De Dirigent

29 oktober 2021

Centraal wonen met alle voorzieningen binnen handbereik? Dat kan in het prachtige, nieuwe appartementencomplex De Dirigent. De appartementen kenmerken zich niet alleen door de luxe, maar ook de verscheidenheid. Bekijk snel de beschikbare bouwnummers! 


Bouwnummer 4.3 is een Premium Appartement met een woonoppervlakte van maar liefst 167 m2, vier slaapkamers en een royaal dakterras van 45 m2 op het noordoosten. Het appartement kenmerkt zich door ongekende luxe. Bovendien is het appartement zo ruim van opzet, dat je snel en flexibel aanpassingen kunt realiseren. 

Bouwnummer 7.1 betreft het zeer ruime Penthouse met een woonoppervlakte van 209 m2. De ruime living, de drie slaapkamers met de mogelijkheid een vierde kamer te realiseren en de vele raampartijen kenmerken het Penthouse. Met twee riante balkons op het zuiden geniet je hier zeker van de zon. 

Benieuwd naar de appartementen? Bekijk dan snel de projectwebsite: www.wonenindedirigent.nl of neem dan contact op met de afdeling Nieuwbouw via 0174 - 22 50 55 of projecten@borgdorff.nl.