Binnenkort in verkoop: De Lodewijk | Den Haag Bezuidenhout

18 maart 2021

De Lodewijk bestaat uit 29 unieke koopappartementen. 27 appartementen met drie en vier kamers van 75 m2 tot 140 m2. Twee penthouses beschikbaar van 151 m2 en 173 m2 met een privé-dakterras rondom van 84 m2 of 90 m2.

 

De Lodewijk is een duurzaam en kleinschalig wooncomplex aan de Koningin Marialaan. Deze rustige laan ligt centraal in het Bezuidenhout op een van de mooiste plekken in Den Haag. Op loopafstand van de gezellige Theresiastraat voor alle dagelijkse boodschappen en een heerlijke lunch. Ook de Haagse binnenstad ligt om de hoek. Even een frisse neus halen? Het Haagse bos ligt op steenworp afstand. Liever een strandwandeling? De duinen en het strand van Scheveningen liggen op slechts 20 minuten fietsafstand. Kortom: je hebt alles dichtbij!

De Lodewijk is onderdeel van vier identieke woontorens op de plek van het voormalig TNO-kantoorgebouw. De Lodewijk bestaat uit 29 unieke koopappartementen. De andere drie gebouwen zijn luxe vrije sector huurappartementen. Moderne architectuur en strakke lijnen bepalen het uiterlijk van de vier woontorens. Een mix van licht en donker metselwerk, donkere gevelkozijnen, glazen balkonhekken en hoge raampartijen resulteren in fraaie, lichte appartementen.

Je hebt keuze uit 27 appartementen met drie en vier kamers van 75 m2 tot 140 m2. Elk met een riante buitenruimte van 16 m2. Daarnaast zijn er twee penthouses beschikbaar van 151 m2 en 173 m2 met een privé-dakterras rondom van 84 m2 of 90 m2.

De prijsindicatie van de appartementen in De Lodewijk is vanaf € 375.000,- tot circa € 700.000,- v.o.n. inclusief een parkeerplaats. De prijsindicatie van de twee penthouses is op aanvraag. Hiervoor kun je contact opnemen met Nelisse Makelaarsgroep.

Wil je op de hoogte blijven van dit project? Bekijk voor meer informatie: www.delodewijk.nl. Op deze website vind je de meest actuele informatie en kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief.