Binnenkort in verkoop: Klavertuin, Poeldijkerhout!

30 juli 2021

Wilt u wonen in deze prachtige, groene omgeving? Dan is dit uw kans! Medio september 2021 gaan 44 karakteristieke woningen in Klavertuin in verkoop. 

POELDIJKERHOUT
Klavertuin is onderdeel van de nieuwe woonwijk Poeldijkerhout, gelegen aan de noordoostzijde van Poeldijk in het Westland. Een kindvriendelijke wijk waar rust de overhand heeft en de reuring makkelijk kan worden opgezocht. Het centrum van Naaldwijk is nabij gelegen en steden als Rijswijk en Den Haag zijn binnen 20 minuten aan te rijden. De bewoners van Klavertuin genieten hierdoor van het beste van twee werelden.

REGISTRATIE GEMEENTE WESTLAND
Medio september zullen de 44 karakteristieke woningen in Klavertuin in verkoop worden gebracht. Via de projectwebsite worden geïnteresseerde kandidaten verder op de hoogte houden. Bent u voornemens een woning te kopen in Klavertuin, dan kunt u zich alvast registreren op de website van gemeente Westland. Indien u zich hier niet registreert, kan er geen woning aan u worden toegewezen. Des te langer u bij de gemeente Westland staat ingeschreven, hoe meer kans u maakt om in aanmerking te komen voor een nieuwbouw koopwoning. Houd bij registratie alvast uw DigiD bij de hand.

Wilt u meer informatie over dit project? En wilt op de hoogte blijven? Schrijf u dan voor de nieuwsbrief op : www.woneninklavertuin.nl