Binnenkort start Presale Sandt Vroondaal fase 3

22 juli 2020

Vanaf maandagavond 31 augustus 2020 om 20:00 uur start het digitale loket voor de Presale, Sandt Vroondaal fase 3

Stijlvol wonen achter de Haagse duinen. Een bijzonder en duurzaam nieuwbouwproject op een unieke locatie in hofstad Den Haag. Chique wonen, met een knipoog naar de architectuur rond 1900. Daarnaast biedt Sandt fase 3 een aantal extra's die u elders in de wijk niet vindt...

In project SANDT worden in totaal 82 klassieke woningen gebouwd, waaronder twee-onder-één-kap villa’s, herenhuizen en riante vrijstaande woningen. De groene en waterrijke karakteristieke omgeving van SANDT is ideaal voor strandliefhebbers én levensgenieters. Woon rustig, in het groen en omgeven door water achter de Haagse duinen.

Fase 3
Na het succes van SANDT fase 1 en 2, presenteren we u nu fase 3. De laatste fase van dit prachtige plan: de 'grande finale'!

Interesse
Heeft u interesse in een woning in SANDT fase 3 en wilt u vrijblijvend op de hoogte gehouden worden? Dan kunt u zich hier aanmelden voor de nieuwsbrief. Nadat u zich heeft aangemeld ontvangt u tevens een e-mail met de inloggegevens voor uw persoonlijke woningdossier. In dit woningdossier kun je het PreSale formulier invullen.