Boomgaerde in juni in verkoop!

16 april 2021

Goed nieuws: de verkoop van de woningen van Boomgaerde start in juni! De definitieve datum zullen we nog bekendmaken middels een nieuwsbrief. 

Vanaf het moment van de start verkoop kun je je officieel inschrijven voor één of meerdere woning(en). Maar voordat het zover is, laten we je eerst meer van het aanbod zien. Binnen enkele weken ontvang je namelijk nog een update over Boomgaerde. In die update delen we de eerste beelden met je en vanaf dat moment is de projectwebsite bijgewerkt met informatie over de woningtypen. Nog even geduld!

De natuur om je heen
In totaal zijn er straks 184 woningen, waarvan er altijd wel eentje bij jouw wensen past. Het project bestaat uit ruime rijwoningen, markante twee-onder-een-kap-woningen, royale vrijstaande villa’s en een heel nieuw en speciaal type woningen: de herenboerderijen. Elk woningtype heeft een eigen uitstraling, maar passend bij elkaar. Allemaal ín de natuur en gebouwd met oog voor de natuur. 

Enthousiast?
Op zoek naar een nieuwbouwwoning nabij het strand en diverse natuurgebieden? Houd dan het nieuwbouwproject Boomgaerde goed in de gaten! Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Boomgaerde via de nieuwsbrief. Inschrijven kan via www.boomgaerde.nl

Liever direct contact met team nieuwbouw? Neem gerust contact met ons op via 0174 - 22 50 55 of projecten@borgdorff.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Boomgaerde?

Bekijk ook het project Boomgaerde

In verkoop
custom media
Meer informatie

Boomgaerde

Monster

133m - 204m woonoppervlakte
€ 460.000 tot € 875.000