Cottage Park Waddinxveen: welke woningen zijn nog beschikbaar?

07 januari 2021

Cottage Park komt op de beste plek in Waddinxveen, op loopafstand van winkelcentrum het Gouweplein, met riante, energieneutrale (EPC 0) woningen met grote buitenruimtes. 

 

De wijk staat voor intiem wonen rondom een groen hof, omsloten door water. Er is bovendien een rijke variatie in stijlvolle Tudor architectuur. In Cottage Park komen eengezinswoningen, herenhuizen, 2-onder-1-kap villa's, vrijstaande villa's en appartementen.

Woonomgeving

Kiest u voor CottagePark dan kiest u ook voor een levendig dorp waar historie samengaat met een breed aanbod eigentijdse voorzieningen. Het nieuwe Winkelcentrum Gouweplein is op loopafstand van CottagePark en daarnaast zijn er ook allerlei gezellige winkeltjes in het dorp met een breed aanbod van (streek)producten. Op fietsafstand zijn verschillende kinderdagverblijven, basisscholen, een grote scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs, muziek- en dansscholen. Kinderen groeien hier ongedwongen en vrij op in een plezierige omgeving. Nabij CottagePark kun je sporten, spelen en ontdekken naar hartenlust. 

Interesse in een woning? Bekijk de website en ontdek welke woningen er nog beschikbaar zijn!