De Landerijen van Sion - Binnenkort in verkoop

25 september 2020

Aan de rand van de nieuwe wijk RijswijkBuiten worden 4 sfeervolle vrijstaande woningen en 10 royale twee-onder-één-kapwoningen ontwikkeld. 

Deze ‘Landerijen van Sion’ worden gebouwd in het voormalig tuinbouwgebied, waar de wijk haar naam aan te danken heeft, aan de rand van het Hoekpolderpark.

Twee-onder-een-kapwoningen: De royale twee-onder-een-kapwoningen met een gebruiksoppervlak vanaf circa 185 m2 hebben een ruime living, drie slaapkamers, badkamer op de verdieping en een vrij indeelbare zolder geschikt voor één of meerdere slaapkamers. De woningen worden voorzien van luxe sanitair en tegelwerk. De twee-onder-een-kapwoning is voorzien van een berging  en heeft hierdoor wel een grotere living maar kan optioneel ook uitgevoerd worden met een garage.

Vrijstaande woningen: De royale vrijstaande woningen met gebruiksoppervlak van circa 190 m2 hebben eveneens een ruimte living, drie slaapkamers, badkamer op de verdieping en een vrij indeelbare zolder geschikt voor één of meerdere slaapkamers. Ook de vrijstaande woningen worden voorzien van luxe sanitair en tegelwerk. De vrijstaande woning is  ook voorzien van een berging  en heeft hierdoor wel een grotere living maar kan optioneel ook uitgevoerd worden met een garage. Alle woningen hebben voldoende keuzes uit ruwbouwopties en hebben bovendien twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Start de verkoop vierde kwartaal 2020.

Op de website www.landerijenvansion.nl vind je hierover meer informatie.