De verkoop van Parkrijk De Lanen fase 2 is gestart!

02 november 2020

In de 2e fase van Parkrijk De Lanen verrijzen 46 moderne woningen: 36 gezinswoningen met een woonoppervlakte vanaf circa 126 m², gebouwd in de populaire Oudhollandse stijl, en 10 extra brede Laanwoningen XL met een woonoppervlakte van circa 138 m².

Beide woningtypes zijn duurzaam uitgevoerd, hoogwaardig afgewerkt en gelegen nabij het sfeervolle Wilheminapark met fraaie bomen, paden en waterpartijen. Een heerlijke, groene oase! In Parkijk De Lanen woon je buiten, maar toch stedelijk. Met de steden Rijswijk, Rotterdam en Delft binnen handbereik, je dagelijkse faciliteiten om de hoek en het Wilhelminapark als je achtertuin is het hier heerlijk wonen.

De nieuwbouwwoningen zijn stuk voor stuk royaal met een individuele uitstraling en voorzien van alle moderne gemakken van de huidige tijd. Door de mix van architectuurstijlen ontstaat er speelse diversiteit in het straatbeeld.

De verkoop is gestart op maandag 2 november en sluit op maandag 16 november 2020, daarna vindt de toewijzing plaats. Bezoek de website voor meer informatie over de inschrijving of neem contact op met één van de makelaars.