De verkoopdatum van Linck in de Binck is bekend!

29 oktober 2021

The wait is over. Het is zover. Dus: pak je agenda erbij, een grote stift en markeren maar die datum: 18 november a.s.

Op die datum gaan de 77 lofts, appartementen en sky houses van Linck in verkoop! Alle verkoopstukken vind je vanaf 18 november online. Denk hierbij aan de plattegronden per bouwnummer, overzichts- en verdiepingsplattegronden, optielijsten, de brochure en technische omschrijving, informatie over de inschrijving en toedeling en - ook niet geheel onbelangrijk -  de prijslijst. 

We snappen dat je straks goed voorbereid uit de startblokken wilt komen en je voor jouw favoriete bouwnummer wilt inschrijven. Daarom komt er vanaf de 18e ook een online woningzoeker op de site. Je kan daarmee heel gemakkelijk zien waar in het gebouw je het liefst zou willen wonen. En je vindt er alle verkoopstukken per bouwnummer. 

Jep, dat is een hoop informatie maar geen paniek, je hebt even de tijd! De inschrijving sluit op dinsdag 30 november - ook om 15.00 uur - en nee, het moment van inschrijving telt niet mee. Dus of je je nu als eerste of als laatste inschrijft, dat maakt helemaal niks uit. Ook plannen we nog een moment waarop je de Linck brochure kunt ophalen en je vragen aan het team kunt stellen. 

Als je een huis koopt, sluit je in de meeste gevallen een hypotheek af. Ga je je misschien inschrijven voor een woning in Linck? Regel dan nu alvast een financiële check voor een nieuwbouwwoning. Dat is een verklaring van een financieel adviseur, zoals je bank of hypotheekverstrekker, waarin staat dat je de woning kunt betalen.

De financiële check is onderdeel van de inschrijfprocedure van Linck. Het is slim om de check nu alvast aan te vragen, zodat je deze kunt overhandigen aan de makelaar op het moment dat je een woning toegewezen hebt gekregen.

Nog vragen? Bezoek de projectwebsite of neem contact op met één van de betrokken makelaars.