Donderdag 9 maart kavelevent Kavels Achter de Duinen

03 maart 2023

Op donderdag 9 maart organiseert Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom tussen 17.00 en 18.30 uur een speciale informatiebijeenkomst voor belangstellenden van het project Kavels Achter de Duinen in Monster. 

Het kavelevent vindt plaats op het kantoor van Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom (OWBZ) aan de Haagweg 33 D1 in Monster. De adviseurs en makelaars van Borgdorff Makelaars en Olsthoorn Makelaars en het team van OWBZ zijn aanwezig om belangstellenden te informeren.

Kavels Achter de Duinen grenst direct aan Nationaal Park Hollandse Duinen, tegenover de watertoren van duingebied Solleveld in Monster In het plan tussen de Haagweg, Oorberlaan en Plaats Langeveld worden 60 zelfbouwkavels aangeboden, waarop kopers een zelf ontworpen woning kunnen (laten) bouwen. Tijdens het event is het mogelijk de kavels van verkoopfase 1 op de bouwlocatie te bezichtigen. 

Fase 1 in verkoop
De verkoop van fase 1 bestaande uit 13 kavels is onlangs gestart. De kaveloppervlakten variëren vanaf 365 m2 tot circa 850 m2. Tijdens de informatiebijeenkomst worden belangstellenden uitgebreid geïnformeerd over het beschikbare kavelaanbod en over wat er komt kijken bij het kopen van een kavel en het zelf bouwen van een huis. Tevens is er informatie over het beeldkwaliteitsplan Westmade-Noord waarin onder andere de richtlijnen voor de architectuur zijn vastgelegd en welke (ontwerp) procedures je moet doorlopen. Voor potentiële kopers die voor de eerste keer zelf gaan bouwen worden ook de financiële vraagstukken die er bij het  bouwen van een eigen huis komen kijken toegelicht. Online inschrijven voor de kavels in fase 1 is mogelijk tot woensdag 15 maart a.s. 08.00 uur.

Meer informatie?
Meer informatie en inschrijven voor fase 1 kan via de projectwebsite. Heeft u vragen over het kavelaanbod, neem dan vrijblijvend contact op met de makelaars.

Borgdorff Makelaars: 0174 - 22 50 55 | projecten@borgdorff.nl
Olsthoorn Makelaars: 0174 - 70 60 20 | nieuwbouw@olsthoornmakelaars.nl