Een bijzondere transformatie van de Valkenboskerk is aanstaande!

11 november 2022

Tot in details is gekeken naar maximalisatie van de sfeer, het licht, comfort en het duurzame karakter. Binnenkort start de verkoop en dan kun je met eigen ogen zien hoe mooi het gaat worden en als je wilt, de toren beklimmen. Nog heel even geduld.

Op de projectwebsite vind je een overzicht van het uitgebreide, rijke aanbod van woningen in de Valkenboskerk. Kies je voor een woning in de toren, een maisonnette in de pastorie, een plek in de nieuwbouw of voor een schitterende loftwoning met uitzicht over de stad? Om een idee te geven zijn inspiratieplattegronden gemaakt die een goed beeld geven van inrichting van de woning. Welke woning past bij jou?

In de komende tijd worden de laatste puntjes op de i gezet. Daarna kan de verkoop van de woningen in de Valkenboskerk definitief gepland worden. Dan komt alle informatie online en word je uitgenodigd op de locatie en lichten wij het project aan je toe. Zodra de verkoop is gestart kun je online inschrijven voor jouw droomhuis. Laat dus je gegevens achter op de website zodat we je goed op de hoogte kunnen houden.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Valkenboskerk Den Haag?

Bekijk ook het project Valkenboskerk Den Haag

In verkoop
custom media
Meer informatie

Valkenboskerk Den Haag

's-Gravenhage

36 woningen beschikbaar
53m - 131m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend