Het kan nu: wonen in Flair10!

22 juli 2022

Flair10 sluit perfect aan bij de eerder gerealiseerde, stijlvolle projecten zoals Vroondaal aan het Park. De wijk is gelegen aan het groene park Madestein en is daarmee een lommerrijke omgeving met een geheel eigen karakter. 

Wonen in Vroondaal is genieten van de voordelen van een nieuwbouwwoning met een klassieke en stijlvolle uitstraling. En dat allemaal in een prachtige, groene omgeving vlakbij Den Haag! De appartementen & woningen van Flair10 hebben een sterk, eigen signatuur. De rijk gedetailleerde gevels zijn geïnspireerd op de Haagse architectuur en sluiten aan op de reeds gebouwde woningen in de wijk. Samen met de voorzieningen die in het hoofdgebouw worden gerealiseerd, zoals de supermarkt en horeca, krijgt Flair10 een verbindingsfunctie tussen Vroondaal en de omgeving: Hier begint Vroondaal!

De ligging van dit project maakt het plaatje helemaal compleet: ingesloten tussen de bruisende stad Den Haag en de groene omgeving, de duinen en de kust. Je kunt vanuit jouw woning alle kanten op! Een frisse duik nemen? Of lekker een middagje shoppen? Dit is allemaal mogelijk. De wijk is voorzien van veel water en groen, zodat je kunt genieten van een gezonde leefomgeving. Voel je de flair van Flair10?

Neem contact op met één van de makelaars om meer te weten over het project.

 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Flair 10?

Bekijk ook het project Flair 10

In verkoop
custom media
Meer informatie

Flair 10

's-Gravenhage

1 woning beschikbaar
€ 359.000 tot € 759.500