Hof van Haag: de verkoop is gestart!

08 januari 2021

In de groene Haagse wijk De Uithof realiseert BAM Wonen het project 'Hof van Haag' bestaande uit 49 luxe, ruime en energiezuinige woningen.

Hier worden 15 herenhuizen, 32 twee-onder-een-kapwoningen in jaren ’30 stijl en 2 vrijstaande woningen in moderne stijl gebouwd. Wonen in Hof van Haag voelt als ‘buiten’ wonen; met alle ruimte voor het hele gezin en op een prachtige groene locatie tussen stad en strand. De verwachting is dat de bouw van de woningen start in het derde kwartaal van 2021.


De verkoop van het project is gestart; inschrijven voor een woning kan tot en met maandag 25 januari a.s. 12.00 uur. Bekijk alle woningtypes en vul bij interesse het belangstellingsformulier in. Je ontvangt vervolgens een e-mail met daarin een link naar het online inschrijfformulier waar je je op één of meerdere woningen kunt inschrijven.


Wanneer je een vraag hebt over de woningen van Hof van Haag of over bijvoorbeeld de inschrijfprocedure, kun je contact opnemen met de verkopende makelaars. Op donderdag 21 januari a.s. zitten zij voor je klaar van 16.00 tot 18.00 uur. Komt dit je niet uit? Dan kun je uiteraard ook op een ander moment contact opnemen met de makelaars; je vindt hun contactgegevens op de website van Hof van Haag.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Hof van Haag?

Bekijk ook het project Hof van Haag

Toekomstig
Meer informatie

Hof van Haag

's-Gravenhage


€ 549.000 tot € 839.000
160 m2 - 173 m2 woonoppervlakte
49 woningen beschikbaar