Hoflanen fase 3 - verkoop van start - RijswijkBuiten

01 april 2021

De verkoop van Hoflanen fase 3 in RijswijkBuiten is van start! Ook interesse in een duurzame en ruime eengezinswoning? Inschrijven kan nog tot t/m woensdag 7 april, 12.00 uur.

 

 

In RijswijkBuiten vind je deze nieuwe fase met 30 duurzame ruime eengezinswoningen van ca. 120 m² en 5 brede eengezinswoningen van ca. 134 m². Heerlijk in een groene omgeving tussen Delft en Rijswijk, met volop recreatiemogelijkheden in het nabij gelegen Wilhelminapark.

Alle woningen zijn toekomstbestendig gebouwd en uiterst duurzaam. Zo zijn ze uitstekend geïsoleerd en voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming, hoogwaardige isolatie en zonnepanelen. Ook in het openbare gebied is er volop aandacht voor duurzaamheid en flora en fauna. De ontwikkeling van RijswijkBuiten loopt vooruit op de toekomst door de toepassing van openbare LED-verlichting, waterdoorlatende verharding, bovengronds afwateren en de introductie van deelmobiliteit in Parkrijk.

Alle verkoopdocumentatie, de prijzen en de mogelijkheid tot inschrijven voor de woningen is nu te vinden op www.roosdomtijhuis.nl/aanbod/project/hoflanen-fase-3-te-rijswijk.