In welk appartement in ZUIDKADE zou jij willen wonen?

18 februari 2022

Hier hoor, voel en beleef je de zee! Waar? Op DEZUID! Alle woningtypes staan nu met plattegrond én beschrijving op de website.

De 75 luxe appartementen in ZUIDKADE zijn ruim, met uitzicht op de haven, de binnentuin, de zee, het strand en de duinen als achtertuin. ZUIDKADE biedt een hoogwaardig afwerkingsniveau. De appartementen hebben mooie grote raampartijen, erkers, royale buitenruimten en zijn verspreid over meerdere woonlagen. De ligging is fantastisch, rustig maar met voldoende voorzieningen, winkels, horeca en de binnenstad van Den Haag dichtbij.

In de v.o.n. prijs is een next125 keuken en een parkeerplaats inbegrepen. Er is een parkeergarage onder ZUIDKADE met de mogelijkheid voor het aansluiten van een elektrische auto. Je hebt een eigen berging met een stopcontact voor de elektrische fiets.

De woningzoeker staat live op de website! Geef jouw voorkeur alvast aan in je account. Daarnaast staan ook alle woningtypes op de website met plattegrond én een beschrijving.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Maak dan een account aan op de projectwebsite zodat je op de hoogte gehouden kunt worden van de voortgang!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom ZUIDKADE, de Zuid?

Bekijk ook het project ZUIDKADE, de Zuid

In verkoop
custom media
Meer informatie

ZUIDKADE, de Zuid

's-Gravenhage

19 woningen beschikbaar
85m - 223m woonoppervlakte
€ 700.500 tot € 1.973.500