Kijkdag in De Brugwachters te Leiden!

01 oktober 2021

Op zaterdag 9 oktober a.s. is er gelegenheid het mooie project te bezoeken. Als je wil komen kijken op de locatie, kun je je aanmelden via: verhuur@frisiamakelaars.nl.

 

Er zijn 26 3-kamer appartementen beschikbaar waarvan twee penthouses. De huurprijs bedraagt tussen de € 1.200,= en € 1.450,= per maand, excl. servicekosten ad € 65,= per maand en de woonoppervlakten variëren van 85 m² - 89 m².
De appartementen zijn van alle moderne gemakken voorzien: een moderne keuken met alle inbouwapparatuur, een moderne badkamer, afgewerkte wanden en een PVC-vloer met houtlook en vloerverwarming. De oplevering van deze appartementen wordt verwacht in december 2021.

Op de projectwebsite www.debrugwachters.nl kun je alle informatie vinden; je kunt je nu al inschrijven! De sluitingsdatum van de inschrijving is maandag 18 oktober a.s. om 17.00 uur. Graag maken wij je erop attent dat er huurvoorwaarden en inkomenseisen gelden voor dit project, waarbij het (gezamenlijk) bruto inkomen 4x de kale huurprijs dient te bedragen en een evt. 2e inkomen voor de helft wordt meegeteld.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Brugwachters van Leiden (HUUR)?

Bekijk ook het project De Brugwachters van Leiden (HUUR)

Binnenkort in verhuur
custom media
Meer informatie

De Brugwachters van Leiden (HUUR)

Leiden

5 woningen beschikbaar
85m - 89m woonoppervlakte
€ 1.200 tot € 1.450