Admiraal Residences: klassieke grandeur en modern wooncomfort in Wassenaar Centrum

22 oktober 2020

Wonen op de eerste rang in Wassenaar Centrum! Denkt u aan Wassenaar, dan denkt u waarschijnlijk niet meteen aan royale grachtenpanden met een klassieke uitstraling. U denkt niet aan bankjes aan het water, aan uitzicht over bomen langs een kade.

Dat maakt het project de Admiraal zo verrassend. Wat nu bijna nog een vergeten stukje Wassenaar is, wordt één van de mooiere plekken. Aan de Havenkade en tegenover het Hofcampveld, worden dertig appartementen en vijf penthouses gerealiseerd. Smaakvolle architectuur, geïnspireerd op het verleden. De kade wordt opnieuw ingericht met parkeerplaatsen, aanlegplekken voor sloepen, bankjes en bomen. Een prettige plek om anderen te ontmoeten en even te flaneren. Kortom: de Admiraal meert aan in Wassenaar en u wilt die boot niet missen.

U heeft hier om te beginnen de keuze uit dertig appartementen, verdeeld over drie woonlagen. Deze appartementen variëren in oppervlakte tussen de circa 115 tot 132 m². Bijzonder zijn de drie hoekappartementen aan de linkerzijde van het pand met oppervlaktes tussen de circa 150 en 167 m². Nòg specialer zijn de vijf penthouses met een woonoppervlakte van circa 180 m² en 200m². Alle appartementen en penthouses hebben een heerlijke buitenruimte in de vorm van een tuin met (dek)terras, balkon of, zoals bij de penthouses zelfs twee dakterrassen. Bewoners parkeren hun auto in de ondergrondse parkeergarage waar ook extra bergingen zijn gelegen. Bezoekers parkeren op de nieuw ingerichte kade.

Bezoek vast de website voor meer informatie en laat uw gegevens achter, zodat wij u kunnen informeren over de aanstaande start van de verkoop!