Laatste appartement in Het Boegbeeld

13 januari 2022

Het Boegbeeld is het jongste voorbeeld van de nieuwe koers die Scheveningen vaart. Rond de haven wordt geleefd als nooit tevoren. Ooit was dit puur een werkterrein, domein van vissers en de visafslag. 

Tegenwoordig is die haven ontdekt als ideale locatie voor veel meer dan werken. Flaneren, op een terras zitten of genieten van dagverse vis in één van de vele restaurants. Bootjes in de jachthaven bekijken, wandelen over het strand of richting Statenkwartier. Dit is ook de thuishaven van zeilers, surfers, de Volvo Ocean Race. Het havengebied is ontdekt door mensen die alles uit het leven willen halen!

Dit laatste appartement, Treilerdwarsweg 20 te Den Haag, ligt op de 2e verdieping en beschikt over een balkon op het zuidwesten, met een spectaculair uitzicht over de haven. Dit appartement zal naar alle waarschijnlijkheid rond de zomer van 2022 gereed komen. De keuken dien je zelf aan te schaffen, het sanitair zit in de koopprijs inbegrepen. Je hebt wel een bepaalde keuzevrijheid om dit naar eigen wens en smaak af te werken. Je hebt de beschikking over een parkeerplaats in het liftsysteem van de ondergelegen parkeergarage en een algemene fietsenstalling voor de bewoners.

Heb je interesse? Neem contact op met Niels Donker van ons kantoor, hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.