Beaufort: Laatste ontwikkeling in Tweede Binnenhaven!

15 juli 2021

Met de realisatie van Beaufort aan de Dr. Lelykade komt er een einde aan een tijdperk van vernieuwing in dit gebied.

Beaufort omvat in totaal 23 woningen. Deze variëren van zeer grote appartementen met zicht op de haven en/of de zee, tot bescheidener appartementen en ruime stadswoningen.
Alle appartementen en ook de stadswoningen beschikken over een privé buitenruimte. De [zeer] grote appartementen worden gerealiseerd aan de Dr. Lelykade, deze zijn gericht op de Tweede Binnenhaven. De bescheidener appartementen liggen aan de Menninckstraat, die de Dr. Lelykade verbindt met de Koppelstokstraat. Op de hoek van de Mennickstraat en de Koppelstokstraat komen nog 2 appartementen en 1 maisonette. Aan de Koppelstokstraat komen de zes stadswoningen te staan. Deze stadswoningen zijn grondgebonden en bestaan uit drie woonlagen. Zo biedt Beaufort een ruime keuze aan woongenot, voor uiteenlopende wensen van geïnteresseerden. En, bij elke woning is een privé parkeerplaats beschikbaar. Dus nooit meer zoeken naar een parkeerplek. Dat alléén al is fijn thuiskomen!

Naar verwachting start de verkoop in het 3e/4e kwartaal van dit jaar. Interesse? Laat uw gegevens achter op de projectwebsite en wij houden u op de hoogte van de voortgang.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Beaufort?

Bekijk ook het project Beaufort

Binnenkort in verkoop
custom media
Meer informatie

Beaufort

's-Gravenhage

23 woningen beschikbaar
50m - 170m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend